Garmin Forerunner 10 Black -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Garmin Forerunner 10 Black

Ei varastossa

SKU: 12843
24/7 kampanja
Garmin Forerunner 10 Black on garminin kaikkien aikojen kevyin ja kätevin juoksukello. Kauniissa mustan värisessä Forerunner 10 mallissa on mukavan pehmeä ranneke, joten sitä on todella mukava pitää ranteessaan. Forerunner 10 on Garminin yksinkertaisin GPS juoksukello. Se mittaa tarkasti juoksumatkaasi ja juoksutahtiasi. Tämän lisäksi se mittaa kuluttamiesi kaloreiden määrää. Laite ei ole sykemittari, eikä siihen ole saatavilla sykevyötä lisävarusteena. Laitteelle myönnetään Garminin virallinen kahden vuoden takuu ja se toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.

Laite käynnistää harjoituksen yhdellä napin painalluksella, ja olet valmis juoksulenkille. Kello mittaa juoksemasi ajan ja matkan, ja esittää ne selkeästi yhdellä näytöllä. Napin painalluksella voit vaihtaa näytön näyttämään kaloreita ja tahtia. Voit muokata asetuksia niin, että näet esimerkiksi matkan ja tahdin samalla näytöllä. Kello näyttää kilometriajan ja toistaa merkkiäänen jokaisen juostun kilometrin jälkeen. Näin pysyt hyvin perillä juoksunopeudestasi ja voit kiihdyttää tai hidastaa vauhtia tarvittaesssa. Voit tallentaa juoksumatkasi jälkikäteen, ja tällöin näet mm. kokonaismatkasi ja -aikasi, kuluttamasi kalorit sekä keskimääräisen tahtisi. Kello pitää myös kirjaa ja ilmoittaa omista ennätyksistäsi, esimerkiksi nopeimmasta kilometristä tai pisimmästä juoksumatkastasi.

Vaativammille käyttäjille Garmin Forerunner 10 Green sisältää muutamia hyviä harjoitusominaisuuksia. Näistä esimerkki on Virtual Pacer, joka vertailee juoksutahtiasi asettamiisi tavoitteisiin. Laitteessa on myös kävely-/juoksuominaisuus, mikä on hyödyllinen jos matkasuunnitelmaasi sisältyy myös kävelyosoioita. Forerunner 10 kello on Garmin Connect yhteensopiva, joten voit liittää laitteesi palveluun helposti Mac- tai PC-tietokoneesi avulla. Pakkauksen mukana toimitetaan tarvittava data -kaapeli. Garmin connect palvelun avulla voit seurata ja analysoida juoksulenkkiäsi kartalta. Näin saat lisätietoa jokaisesta juoksemastasi kilometristä. Halutessasi voit myös jakaa harjoittelutietoja kavereillesi.

Pakkaus sisältää:

  • Garmin Forerunner 10 Black GPS -rannetietokoneen
  • Lataus-/datajohdon
  • Käyttöoppaan
SKU 12843
Brändi Garmin
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Muovi
Ranneke Polyuretaani / Muovi
Rannekkeen väri Musta
Vesitiiviys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Rungon väri Musta
Väri Musta
Takuu 2 vuotta