Garmin Forerunner 10 Green

d:Garmin Forerunner 10 Green on garminin kaikkien aikojen tyttömäisin, kevyin ja kätevin juoksukello. Kaunissa vihreän värisessä Forerunner 10 mallissa on mukavan pehmeä ranneke, joten sitä on todella mukava pitää ranteessaan. Vihreä väri sopii hyvin nykytrendiin, ja voit kantaa sitä ylpeästi juoksulenkeilläsi. Forerunner 10 on Garminin yksinkertaisin GPS juoksukello. Se mittaa tarkasti juoksumatkaasi ja juoksutahtiasi. Tämän lisäksi se mittaa kuluttamiesi kaloreiden määrää. Laite ei ole sykemittari, eikä siihen ole saatavilla sykevyötä lisävarusteena. Laitteelle myönnetään Garminin virallinen kahden vuoden takuu ja se toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Laite käynnistää harjoituksen yhdellä napin painalluksella, ja olet valmis juoksulenkille. Kello mittaa juoksemasi ajan ja matkan, ja esittää ne selkeästi yhdellä näytöllä. Napin painalluksella voit vaihtaa näytön näyttämään kaloreita ja tahtia. Voit muokata asetuksia niin, että näet esimerkiksi matkan ja tahdin samalla näytöllä. Kello näyttää kilometriajan ja toistaa merkkiäänen jokaisen juostun kilometrin jälkeen. Näin pysyt hyvin perillä juoksunopeudestasi ja voit kiihdyttää tai hidastaa vauhtia tarvittaesssa. Voit tallentaa juoksumatkasi jälkikäteen, ja tällöin näet mm. kokonaismatkasi ja -aikasi, kuluttamasi kalorit sekä keskimääräisen tahtisi. Kello pitää myös kirjaa ja ilmoittaa omista ennätyksistäsi, esimerkiksi nopeimmasta kilometristä tai pisimmästä juoksumatkastasi.Vaativammille käyttäjille Garmin Forerunner 10 Green sisältää muutamia hyviä harjoitusominaisuuksia. Näistä esimerkki on Virtual Pacer, joka vertailee juoksutahtiasi asettamiisi tavoitteisiin. Laitteessa on myös kävely-/juoksuominaisuus, mikä on hyödyllinen jos matkasuunnitelmaasi sisältyy myös kävelyosoioita. Forerunner 10 kello on Garmin Connect yhteensopiva, joten voit liittää laitteesi palveluun helposti Mac- tai PC-tietokoneesi avulla. Pakkauksen mukana toimitetaan tarvittava data -kaapeli. Garmin connect palvelun avulla voit seurata ja analysoida juoksulenkkiäsi kartalta. Näin saat lisätietoa jokaisesta juoksemastasi kilometristä. Halutessasi voit myös jakaa harjoittelutietoja kavereillesi.Pakkaus sisältää: Garmin Forerunner 10 Green GPS -rannetietokoneenLataus-/datajohdonKäyttöoppaan

Sku: 7792

;
139,00 €
    • Garmin Forerunner 10 Green on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Garmin Forerunner 10 Green

Garmin Forerunner 10 Green

Tuotekoodi: 7792

Garmin Forerunner 10 Green 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

139,00 €

Tuotekuvaus

Garmin Forerunner 10 Green on garminin kaikkien aikojen tyttömäisin, kevyin ja kätevin juoksukello. Kaunissa vihreän värisessä Forerunner 10 mallissa on mukavan pehmeä ranneke, joten sitä on todella mukava pitää ranteessaan. Vihreä väri sopii hyvin nykytrendiin, ja voit kantaa sitä ylpeästi juoksulenkeilläsi. Forerunner 10 on Garminin yksinkertaisin GPS juoksukello. Se mittaa tarkasti juoksumatkaasi ja juoksutahtiasi. Tämän lisäksi se mittaa kuluttamiesi kaloreiden määrää. Laite ei ole sykemittari, eikä siihen ole saatavilla sykevyötä lisävarusteena. Laitteelle myönnetään Garminin virallinen kahden vuoden takuu ja se toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Laite käynnistää harjoituksen yhdellä napin painalluksella, ja olet valmis juoksulenkille. Kello mittaa juoksemasi ajan ja matkan, ja esittää ne selkeästi yhdellä näytöllä. Napin painalluksella voit vaihtaa näytön näyttämään kaloreita ja tahtia. Voit muokata asetuksia niin, että näet esimerkiksi matkan ja tahdin samalla näytöllä. Kello näyttää kilometriajan ja toistaa merkkiäänen jokaisen juostun kilometrin jälkeen. Näin pysyt hyvin perillä juoksunopeudestasi ja voit kiihdyttää tai hidastaa vauhtia tarvittaesssa. Voit tallentaa juoksumatkasi jälkikäteen, ja tällöin näet mm. kokonaismatkasi ja -aikasi, kuluttamasi kalorit sekä keskimääräisen tahtisi. Kello pitää myös kirjaa ja ilmoittaa omista ennätyksistäsi, esimerkiksi nopeimmasta kilometristä tai pisimmästä juoksumatkastasi.

Vaativammille käyttäjille Garmin Forerunner 10 Green sisältää muutamia hyviä harjoitusominaisuuksia. Näistä esimerkki on Virtual Pacer, joka vertailee juoksutahtiasi asettamiisi tavoitteisiin. Laitteessa on myös kävely-/juoksuominaisuus, mikä on hyödyllinen jos matkasuunnitelmaasi sisältyy myös kävelyosoioita. Forerunner 10 kello on Garmin Connect yhteensopiva, joten voit liittää laitteesi palveluun helposti Mac- tai PC-tietokoneesi avulla. Pakkauksen mukana toimitetaan tarvittava data -kaapeli. Garmin connect palvelun avulla voit seurata ja analysoida juoksulenkkiäsi kartalta. Näin saat lisätietoa jokaisesta juoksemastasi kilometristä. Halutessasi voit myös jakaa harjoittelutietoja kavereillesi.

Pakkaus sisältää:

  • Garmin Forerunner 10 Green GPS -rannetietokoneen
  • Lataus-/datajohdon
  • Käyttöoppaan

Tekniset tiedot

Tuotenumero 7792
Brändi Garmin
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki