Garmin Forerunner 910XT HRM GPS -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Garmin Forerunner 910XT HRM GPS

Ei varastossa

SKU: 6247

Garmin Forerunner 910XT HRM on äärimmäisen monipuolinen tuotepaketti. Paketti sisältää Forerunner 910XT sykemittarin, Garlminin laadukkaan sykevyön, pikaohjeen, verkkovirtalaturin, latauspidikkeen ja USB-ANT stick tiedonsiirtolaitteen. Se on yksi parhaista tuotepakkauksista, mitä Garminilta löytyy monilajiurheilua harrastavalle. Garmin Forerunner 910XT on sulavalinjainen rannelaite, jonka mukavan tuntuinen ranneke tekee siitä miellyttävän ranteeseen. Tämän lisäksi siinä on iso ja helppolukuinen näyttö. Laite toimii loistavasti juostessa, uidessa tai pyöräiltäessä. Miksei toki myös monissa muissa urheilulajeissa! Laitteen akun kesto on enintään 20 tuntia täysillä ominaisuuksilla. Laitteelle myönnetään Garminin virallinen kahden vuoden takuu, ja se toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Tuotepakkauksen täydellinen nimi on Garmin Forerunner 910XT HRM 010-00741-21.

 

Soveltuvuus monilajiharjoitteluun

Garmin Forerunner 910XT HRM on äärimmäisen monipuolinen pakkaus. Se soveltuu hyvin mm. uintiin, juoksuun ja pyöräilyyn. Lujatempoisen kilpailun tai harjoituksen keskellä ei ole aikaa ruveta räppäämään rannetietokoneen painikkeita kovin kauaa. Siksi Garmin 910XT onkin suunniteltu siirtymään lajista toiseen yhdellä napin painalluksella. Lisävarusteena saatavilla olevan Garmin Quick Release kitin 010-11215-03 eli pikakiinnityssarjan avulla laite irtoaa ranteesta ja siirtyy pyörän sarveen hetkessä. Kokonaisuudessaan laite siirtyy siis saumattomasti lajista toiseen, ja näin et menetä myöskään kallisarvoista aikaa!

Uinti

Laite on suunniteltu allas- ja avovesi -uimiseen ja se on 50 metriin vesitiivis. Se mittaa monipuoliset untitiedot kuten vetojen määrän, vetotyypin, allasvälit ja uintimatkan. Avovesillä uidessa Garmin mittaa uintimatkasi tarkan GPS-piirinsä avulla. Voit analysoida ja tarkastella kulkemaasi matkaa Garminin ilmaisessa verkkoyhteisössä, nimeltä Garmin Connect.  Laite laskee ja tallentaa swolf-pisteet, ja näiden avulla voit näppärästi mitata uintitehoa. Laitteen syketiedot eivät toimi vedessä, mutta sykevyö kestää kyllä vettä.

Juoksu ja pyöräily

Garmin Forerunner 910XT laitteessa on valmius kaikkeen, mitä tarvitset kuivalla maalla liikkumiseen. Laite mittaa ja tallentaa tarkat syketiedot, joita voit analysoida jälkikäteen Garmin Connect palvelussa. Tämän lisäksi laite mittaa nopeutta, matkaa ja aikaa. 910XT on Garminin ensimmäinen monilajialaite, johon on integroitu myös tarkka barometrinen korkeusmittari. Pystyt siis seuraamaan myös nousemaasi ja laskemaasi matkaa. Luonnollisesti se näyttää myös tarkat korkeustiedot ja kaltevuuden. Voit asettaa ja mukauttaa tavoitteita laitteeseesi. Voit esimerkiksi määrätä laitteen antamaan sinulle merkin, esimerkiksi värähdyksen, kun saavutat väliajan tai kun sinun tulisi tankata energiaa.

ANT+ yhteensopiva

Garmin Forerunner 910XT HRM on yhteensopiva ANT+ lisävarusteiden kanssa. Laitteen lisävarusteiksi suositellaan nopeus-/poljinnopeusanturia (010-10644-00). Saatavilla on myös Garmin Vector, joka on Garminin uusi poljinperustainen voimamittari.

Garmin Connect -palvelu

Voit analysoida ja kehittää treenaamistasi Garmin Connect palvelussa. Liittämällä pakkauksen mukana tulevan USB ANT -tiedonsiirtotikun Mac- tai PC-tietokoneeseesi, voit siirtää harjoitustietosi helposti palveluun. Garmin Connect näyttää liikkumasi reitit kartalla ja antaa sinun tarkastella tietoja yksityiskohtaisemmin. Palvelun avulla voit suunnitella ja luoda uusia reittejä, mukauttaa harjoituksia ja tutustua muiden Forerunner 910XT kellon omistajien tekemiin harjoituksiin. Harjoitusten jakaminen on toki täysin vapaaehtoista.

 

Ominaisuudet:

 • Garmin Connect ja Garmin Training Center yhteensopiva
 • Vesitiivis 50 metriin (IPX7)
 • Ladattava lithium-ion akku. Akku kestää enintään 20 tuntia
 • Laitteen paino on 72 g
 • Näytön koko on 3.3 x 2.0 cm
 • Näytön resoluutio on 160 x 100 pikseliä K x L
 • Rannetietokoneen mitat: 5.4 x 6.1 x 1.5 cm

Pakkaus sisältää:

 • Forerunner 910XT sykemittarin
 • Garminin laadukkaan sykevyön
 • Pikaohjekirjan
 • Verkkovirtalaturin
 • Latauspidikkeen
 • USB ANT Stick -tiedonsiirtoyksikön
SKU 6247
Brändi Garmin
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Takuu 2 vuotta