Garmin Lily Classic Light Gold-White 010-02384-B3

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 209.00 €
Normaalihinta: 279.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 209.00 €

Varastossa (Määrä: 2)

SKU: 44057

Garmin Lily Classic - tyylikäs älykello hämmästyttävän pienessä koossa

Garmin Lily Classic Light Gold-White 010-02384-B3 on pieni älykello heille jotka haluavat kokea älykellon innovatiiviset toiminnot tyylistä tinkimättä. Klassista analogikelloa muistuttava Garmin Lily pitää sinut yhteydessä, ja tekee hyvinvointisi seuraamisesta nopeaa ja helppoa. Nyt voit kokea Garminin laajan toimintojen valikoiman pienemmässä paketissa kuin koskaan aiemmin. Vain 35 mm halkaisijalla varustettu Garmin Lily Classic Light Gold-White 010-02384-B3 on kevyt ja istuu kauniisti myös pienemmälle ranteelle. Herätä kirkas kosketusnäyttö napauttamalla kellon tyylikästä kuvioitua kellotaulua ja löydä tarvitsemasi sovellukset käden käänteessä. Garmin Lily Classic Light Gold-White 010-02384-B3 on varustettu kauniilla valkoisella nahkarannekkeella, joka sointuu tyylikkäästi yhteen kellon kullan väriseen teräsrunkoon. Vaihdettavan rannekkeen ansiosta voit muuttaa kellon tyyliä helposti mielesi mukaan.


Garmin Lily - tärkeimmät ominaisuudet

 • Klassinen muotoilu ja tyylikkäästi kuvioidun kellotaulun alle piilotettu kosketusnäyttö
 • Energiatasojen, unen, askeleiden ja stressitasojen seuranta suoraan kellolta
 • Älykkäät puhelinilmoitukset (iOS ja Android), vastaa tekstiviesteihin kellolla (Android)
 • 7 motivoivaa treenisovellusta, jotka pitävät sinut liikkeellä
 • Jopa 5 päivää akunkestoa keskeytyksettä
 • Vesitiivis 5ATM asti (soveltuu uimiseen)
 • BLUETOOTH® ja GPS (yhteensopivan älypuhelimen välityksellä)
 • Soittolistojen ohjaus kellolla

Tyylikäs älykello käytännöllisillä ominaisuuksilla

Tyylikäs Garmin Lily Classic Light Gold-White 010-02384-B3 -kello on halkaisijaltaan vain 35 mm. Siron muotoilunsa ansiosta kello näyttää sopusuhtaiselta myös pienemmällä ranteella. Kellon tyylikäs, mutta pelkistetty analogikelloa muistuttava muotoilu on helppo yhdsitää tyyliisi ja näyttää hyvältä niin toimistolla kuin salillakin. Älytoiminnot ovat piilossa tyylikkään kuvioidun kellotaulun alla silloin, kun et niitä käytä. Kosketusnäyttö herää näyttöä näpäyttämällä, ja paljastaa kattavat älyominaisuudet joita on helppo selata kellon kirkkaalta näytöltä.

Enää sinun ei tarvitse valita tyylin ja toimintojen välillä! Pienikokoisessa Garmin Lily -kellossa saat vaikuttavan kokoelman innovatiivisia älyominaisuuksia tyylikkäässä paketissa. Myös riittävä akunkesto on otettu huomioon. Kello on suunniteltu päivittäiseen käyttöön, ja tarjoaa jopa 5 päivää akunkestoa keskeytyksettä.

Ymmärrä kehoasi paremmin Body Battery™- ja Pulse Ox™ -toiminnoilla

Garmin Body Battery™ -ominaisuuden ansiosta sinun on helppo seurata energiatasojasi. Innovatiivinen toiminto ohjeistaa sinut löytämään tasapainon levon ja aktiivisuuden välillä, jolloin treenien ja palautumisen optimointi sujuu helpommin. Kellon sisäänrakennetun Pulse Ox™ -pulssioksimetrin ansiosta voit kätevästi tarkistaa veresi happitsaturaation, jolloin näet miten tehokkaasti kehosi käyttää happea. Happisaturaatio on myös helppo tarkistää yön ajalta silloin kun nukut.

24/7 sykemittaus suoraan ranteestasi

Garmin Lily Classic Light Gold-White -kellon ansiosta sinun on helppo mitata sykkeesi suoraan ranteestasi. Jatkuvan sykeseurannan ansiosta kellosi pitää huolen siitä, että pysyt aina kärryillä kehosi tilasta. Mikäli haluat voit asentaa kelloosi hälytyksen, jolloin saat ilmoituksen mikäli sykkeesi nousee turhan korkealle tai laskee liian matalalle.

Kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tukena

Garmin Lily Classic Light Gold-White ymmärtää, että hyvinvointisi koostuu niin paljon muustakin kuin liikunnasta ja ravinnosta. Tämä kello näkee hyvinvointisi laajempana kokonaisuutena, joka tulee osata huomioida monesta eri näkökulmasta. Opi hidastamaan tahtia tarpeen tullen kellon älykkään stressin seuranta -ominaisuuden avulla. Ollessasi stressaantunut kello muistuttaa sinua ottamaan aikalisän, ja kehottaa sinua tekemään nopean hengitysharjoituksen. Sisäänrakennettujen hengitysharjoitusten ansiosta pystyt nopeasti rauhoittamaan kehosi ja mielesi myös silloin kun aikaa on vain hetki. Kellon hengityksen seurantaa pitää hengitystäsi silmällä päivän lisäksi myös silloin kun nukut.

Kellosta on myös apua kuukautiskierron seurannassa. Yhdistä Garmin Lily Garmin Connect -sovellukseen tai kirjaa oireesi suoraan kelloon. Datasi perusteella kello pystyy antamaan syklisi kanssa optimoituja liikunta- ja ravitsemusvinkkejä. Muistatko juoda päivän aikana tarpeeksi vettä? Kirjaa kelloosi juomasi veden määrä ja määritä itsellesi kätevä nesteytysmuistutus. Kellosi huomauttaa sinulle kun on aika juoda lisää.

Garmin Lily Classic Light Gold-White -kellon laadukas unen seuranta antaa sinulle kattavan kuvan siitä mitä tapahtuu yöllä. Kello antaa sinulle yksityiskohtaisen kevyen, syvän ja REM-unen erottelun, jotta pystyt seuraamaan leposi todellista laatua. Pulssioksimetrin ja hengitystietojen perusteella laaditun unitiedon perusteella opit lisää siitä mitä kehossasi tapahtuu silloin kun nukut.

Kello jonka avulla pysyt yhteydessä

Garmin Lily Classic Light Gold-White on innovatiivinen älykello, jonka ansiosta sinun on helppo pysyä yhteydessä sinulle tärkeisiin ihmisiin. Yhdistä kello älypuhelimeesi ja pysy kärryillä saapuvista puheluista, sähköposteista ja viesteistä kellon älykkäiden puhelinilmoitusten avulla. Yhteensopivaan Android-puhelimeen yhdistettynä pystyt vastaamaan tekstiviesteihisi kellolla. Garmin Lilyn luotettavien turvallisuus- ja paikannusominaisuuksien ansiosta voit olla huoletta. Kun kellosi on yhdistettynä puhelimeesi voit tarvittaessasi aina lähettää sijaintisi tai avunpyynnön ennalta määritellyille yhteyshenkilöille.

Garmin Lily on yhteensopiva suositun Garmin Connect -sovelluksen kanssa, joka antaa käyttöösi kattavat lisätoiminnot. Sovellus on ilmainen ja ladattavissa sekä iOS että Android-laitteille.

Aktiivisen arjen tukena

Aktiivinen arki löytyy nyt helposti! Garmin Lily Classic Light Gold-White -kellon avulla pysyt kärryillä päivän askelsaldosta ja kulutetuista kaloreista. Tarkkaile kellon avulla aktiivisuuttasi ja löydä samalla uutta liikuntamotivaatiota. Kannustavat urheilusovellukset tekevät treenaamisesta hauskaa ja määrätietoista. Kellon monipuolisen lajivalikoiman joukosta löytyy mm. jooga, pilates ja voimaharjoittelu. Yhdistämällä kellosi puhelimen GPS-toimintoon voit tarkkaillla tarkkoja reitti- ja matkatietoja silloin kun treenaat ulkona.

Kuunteletko mielelläsi musiikkia silloin kun treenaat? Garmin Lily Classic Light Gold-White -kellon ollessa yhdistettynä puhelimeesi pystyt ohjaamaan soittolistojasi kätevästi kellon näytöltä. Jätä puhelin taskuusi ja vaihda kappaletta tai säädä äänen voimakkuutta suoraan kelloltasi!


Tekniset tiedot:

 • Corning® Gorilla® Glass 3
 • Näyttö: 240 x 201 px TFT LCD -kosketusnäyttö (2,5 x 2,1 cm)
 • Rungon koko: 34,5 x 34,5 x 10,15 mm
 • Paino: 24g
 • Kuoren materiaali: kuituvahvistettu polymeeri
 • Rannekkeen materiaali: nahka (valkoinen)
 • Rannekkeen koko: 125-190 mm (sopiva ranteenympärys 110-175 m). Vaihdettava ranneke on 14 mm leveä
 • Akku: Litiumioniakku, akunkesto jopa 5 päivää älykellotilassa
 • Vesitiivis 5 ATM asti (soveltuu uimiseen)
 • Muisti: 14 päivää aktiivisuudenseurantadataa, 7 aktiviteettia + ajanotto

Pakkaus sisältää: Garmin Lily Classic Light Gold-White 010-02384-B3 -kellon, ohjeet ja latauskaapelin.

SKU 44057
Brändi Garmin
Rungon leveys 35 mm
Lasi Gorilla Glass
Ranneke Nahka
Rungon väri Valkoinen
Rannekkeen leveys 14mm
Rannekkeen pituus 130 - 200 mm
Rannekkeen väri Valkoinen
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn 010-02384-B3