Garmin quatix GPS on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Garmin quatix GPS

349,00 €
Poistunut valikoimasta
SKU
8626

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Garmin Quatix - purjehtijan paras kaveri. Se on tyylikäs ja monipuolinen rannetietokone purjehtijoille ja veneilijöille. Se on tarkoitettu kaikille innokkaille vesillä liikkujille, oli kulkuneuvosi sitten purjevene, moottorivene, jolla tai kajakki. Garmin Quatix laitteelle myönnetään kahden vuoden maailmanlaajuinen takuu ja se toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa postikuluitta. Pakkaus sisältää Quatix -veneilykellon, kaksi ranneketta: tumman- ja vaaleanharmaan, ruuvit ja torx-työkalun rannekkeen vaihtamista varten, USB-/latausdatakaapelin, verkkovirtadapterin EU:n ja Ison-Britannian pistokkeilla ja ohjekirjan.

Laitteen ominaisuuksiin kuuluu tavallisten rannekellon ominaisuuksien lisäksi muun muassa automaattisesti kalibroituva korkeusmittari, ilmanpainemittari, lämpömittari ja kolmiakselinen kompassi. Lisäksi se sisältää kattavat GPS-ominaisuudet. Laite suoratoistaa NMEA 2000 -tietoja, siinä on useita erityisiä venekilpailuominaisuuksia. Jos liität Quatixin Garminin valmistamaan veneen automaattiohjausjärjestelmään, voit hallita sitä etänä rannetietokoneesta käsin. Lisäksi siinä on automaattinen MOB-tunnistus.

Purjehdusominaisuudet:

Laite sisältää Kilpailuajastimen, virtuaalisen lähtöviivan ja ohjatun luovinnan. Voit määrittää itse virtuaalisen lähtöviivan kahden merkityn GPS -reittipisteen välille. Laite tietää missä lähtölinja sijaitsee. GPS paikannuksen ja starttikellon avulla se tarkkailee myös etäisyyttä lähtölinjaan, ja pystyt hallitsemaan tarkasti veneen vauhtia. Kilpailussa laite laskee lähtöviivan ja ajastimen avulla etäisyyden viivaan ja auttaa sinua ylittämään viivan enimmäisnopeudella kisan alkaessa tarkkana ajankohtana. Kun kilpailu alkaa, kello siirtyy luovinta tilaan. Se auttaa sinua purjehtimaan tarkemmin ja paremmin, kun pystyt pitämään optimaalisen luovikulman.

GPS-ominaisuudet:

Garmin Quatix sisältää tarkan ja äärimmäisen herkän GPS-navigaattorin. Voit ladata laitteen muistiin reittejä, joihin voit merkitä reittipisteitä. Jos haluat niin se opastaa sinut määränpäähän ja tarvittaessa myös takaisin. Laite sisältää myös näppärän tähtää ja mene -navigointiominaisuuden. Valitset vain pisteen johon haluat päätyä, ja Quatix pitää huolen siitä, että kuljet oikeaan suuntaan.

Muita ominaisuuksia:

Jos ostat lisälaitteeksi Garmin GNT 10 NMEA -lähetin-vastaanottimen veneeseesi, voit parittaa sen Garmin Quatix laitteen kanssa. Tällä tavoin näet NMEA 2000 laitteen tiedot, esimerkiksi tuulen nopeuden ja suunnan sekä veden syvyyden suoraan Quatix -rannetietokoneestasi olit sitten veneen keulassa tai ruorissa. Voit hallita laitteella Garminin automaattiohjausjärjestelmää langattomasti. Sen avulla voit siis liikkua veneellä vapaasti, ja ohjata samalla alusta. Langattoman MOB-aktivoinnin avulla Quatix lähettää MOB-hälytyksen suoraan karttaplotteriin, joten se lisää miehistösi turvallisuutta (tämä toiminto vaatii erikseen myytävän GNT 10 NMEA -lähetin-/vastaanottimen). Voit tarkastella aiempia reittejäsi tai suunnitella seuraavia HomePort -suunnitteluohjelmistolla Mac - tai Windows -tietokoneesi avulla (HomePort myydään erikseen). Nämä reitit ovat ladattavissa Quatix -rannetietokoneeseen.

 


Fyysiset tiedot ja suorituskyky:

 

Tuotteen mitat, L x K x S 4,9 x 4,9 x 1,7 cm (1,9 x 1,9 x 0,7 tuumaa)
Näytön koko, L x K 3,1 cm (1,2 tuumaa)
Näytön tarkkuus, L x K 70 x 70 kuvapistettä
Näytön tyyppi heijastava, yksivärinen LCD-näyttö
Paino 82 g (2,9 unssia)
Akku ladattava litiumioniakku
Akunkesto 16 tuntia (GPS-tila), 2 viikkoa (tunnistintila), 6 viikkoa (kellotila)
Vesitiivis Kyllä (50 m)
Kelluva Ei
Herkkä vastaanotin Kyllä
Liitännät USB

 

Kartat ja muisti:

 

Peruskartta Kyllä
Esiladatut kartat ei
Mahdollisuus lisätä karttoja Ei
Sisäinen muisti 20 Mt
Yhteensopiva muistikorttien kanssa ei
Reittipisteet/suosikit/sijainnit 1000
Reitit 50
Jälkiloki 10 000 pistettä, 100 tallennettua jälkeä

 

Ominaisuudet ja edut:

 

Automaattinen reititys (tiereitti käännös käännökseltä) Ei
Sähköinen kompassi Kyllä (kallistuksen kompensointi, kolmiakselinen)
Kosketusnäyttö Ei
Barometrinen korkeusmittari Kyllä
Kamera ei
Sopii geokätkennässä käytettäväksi
Ei
Yhteensopiva mukautettujan karttojen kanssa
Ei
Valokuvanavigointi (mahdollisuus navigoida geokoodattujen kuvien perusteella) Ei
Metsästys-/kalastuskalenteri Kyllä
Auringon ja kuun vaiheiden tiedot Kyllä
Vuorovesitaulukot Kyllä
Pinta-alamittaus Kyllä
Mukautetut kohdepisteet (mahdollisuus lisätä uusia kohdepisteitä) Kyllä
Tiedonsiirto laitteesta toiseen (mahdollisuus siirtää tietoja toisiin samanlaisiin laitteisiin) Kyllä
Kuvien katseluohjelma Ei
Garmin Connect™ -yhteensopiva (Internet-yhteisö, jossa voi analysoida, luokitella ja jakaa tietoja) Kyllä
Lisätoiminnot kellotoiminnot: aika, päiväys, herätys, ajanotto, kronografi, soittoäänet ja värinä

 

Lisätietoja
SKU 8626
Brändi Garmin
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Takuu 2 vuotta

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.