Garmin Quick Release nahkaranneke valkoinen 18 mm 010-12932-0L

62,00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 5+)
SKU
46630

Garmin Quick Release valkoinen 18 mm 010-12932-0L -nahkarannekkeen nahkaosa on valkoinen ja solki ruusukullanvärinen. Pakkaus sisältää rannekkeen. Kiinnitys tapahtuu pikajousinastoilla, joten työkaluja ei tarvita. Sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on välillä 110 - 195mm.

Yhteensopivat Garmin laitteet:

  • Venu 2S
  • Vivoactive 4s
  • Vivomove 3S

Käyttö ja huolto

Suosittelemme, että puhdistat nahkahihnan säännöllisesti, jotta siihen ei kerry hikijäämiä tai muuta likaa. Puhdista nahkahihna pehmeällä, puhtaalla nukkaamattomalla liinalla. Voit kostuttaa liinan tarvittaessa kevyesti, jotta lika irtoaa. Anna hihnan kuivua täysin ennen käyttöä. Nahan puhdistus- ja kiillotusaineet voivat muuttaa hihnan väriä. Nahkahihnat on tarkoitettu vapaa-ajan käyttöön, ei koviin suorituksiin. Huomioi, että nahka on luonnonmateriaali, joka patinoituu normaalissa käytössä. Kellon rungon voi huuhdella vedellä tai puhdistaa kostutetulla nukkaamattomalla liinalla.

Garmin-kellojen hihnan on hyvä olla riittävän löysällä, jotta se pääsee liikkumaan ranteessa. Rannesykemittarit kannattaa kuitenkin kiinnittää ranteeseen tiukemmin suorituksen ajaksi. Huuhtele laite perusteellisesti ja anna sen kuivua, kun se on altistunut hielle harjoituksen aikana tai vedelle uinnin tai suihkun aikana. Jos laite altistuu pitkään kosteudelle, se saattaa ärsyttää ihoa käytössä. Muista myös antaa ihon levätä välillä esim. siirtämällä laitetta ranteesta toiseen. Välttämällä seuraavia kemikaaleja voit estää laitteen pinnan muutokset ja ihoärsytyksen: hyönteiskarkotteet, kosteusvoiteet ja -emulsiot, rasvat, parfyymit, käsihuuhteet, saippuat, aurinkovoiteet.

Huom. Jos toimit edellä mainittujen vinkkien mukaisesti, Garmin-laitteen käyttämisen ei pitäisi aiheuttaa ongelmia. Jos ihosi kuitenkin alkaa punoittaa tai ärsyyntyä, lopeta laitteen käyttö, kunnes iho paranee. Puhdista laite ja hihna perusteellisesti asianmukaisten käyttö- ja huolto-ohjeiden mukaisesti. Jos oireet jatkuvat, ota yhteys lääkäriin tai ihotautilääkäriin.

Lisätietoja
SKU 46630
Brändi Garmin
Yhteensopivuus Garmin Vivoactive 4S, Garmin Vivomove 3S, Garmin Venu 2S, Garmin Venu 3S
Ranneke Nahka
Rannekkeen tyyppi Perusranneke
Rannekkeen väri Valkoinen
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen pituus 110 - 195 mm
Takuu 2 vuotta
mpn 010-12932-0L

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.