Garmin Tactix GPS -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Garmin Tactix GPS

Ei varastossa

SKU: 10398

Garmin Tactix on tarkoitettu eritysesti outdoor käyttöön ja se on suunniteltu kestämään kovempaakin menoa! Sen kuoren väri on heijastamaton mattamusta, ja laitteen ulkonäöstä huomaa, että sitä suunniteltaessa on ajateltu muun muassa armeijahenkisiä käyttäjiä. Siinä on kestävä polyuretaaniranneke ja mineraalilasi, joka on suojattu naarmuuntumiselta. Vihreän LED-taustavalon ansiosta näet selkeästi kaikki tarvittavat tiedot myös pimeässä. Laitteen akku kestää jopa 50 tuntia GPS-tilassa. Akun kesto riippuu anturien käytöstä, sekä GPS paikkatietojen päivitystiheydestä. Jos käytössä on vain kello-ominaisuudet, niin akku kestää jopa 5 viikkoa.  Lisäksi se kestää vettä 50 metriin asti. Tuotteen tuotetunnus on 010-01040-21. Garmin Tactix GPS laite näyttää myös syketiedot lisävarusteena saatavilla olevalla sykevyöllä (sykevyö ei sisälly pakkaukseen)

 

Outdoor-ominaisuudet:

Laitteessa on sisäänrakennettu äärimmäisen tarkka GPS-vastaanotin, joka tyydyttää vaativimmankin harrastajan tarpeet. Laitteen muistikapasiteetti on valtaisa, pystyt tallentamaan sen muistiin 1000 reittipistettä ja 10000 jälkipistettä. Reittilokin tallentaminen vauhdista onnistuu käden käänteessä. Voit navigoida haluamaasi koordinaattipisteeseen, jälkiä tai merkitemääsi reittiä pitkin. Voit myös valita suuntiman täysin vapaasti. TrackBack -toiminnon avulla osaat aina takaisin sinne mistä olet tullutkin. GPS toimintojen ansiosta tiedät aina missä olet menossa, ja ABC-toimintojen avulla tiedät aina mitä ympärilläsi tapahtuu. Laitteessa on siis korkeusmittari, ilmanpainemittari ja kolmiakselinen kompassi. Korkeusmittarin avulla pystyt seuraamaan nousuja ja laskuja, ilmanpainemittarin tietoja hyödyntämällä voit ennustaa säänmuutoksia. 3-Akselisen kompassin ansiosta sinun ei tarvitse enään pysähtyä ottamaan suuntaa, vaan saat suuntatiedot myös liikkuessasi.

Sinun ei tarvitse kalibroida laitetta, vaan Garmin Tactix hoitaa sen puolestasi. Se kalibroi ABC-anturit automaattisesti, jolloin säästyt turhalta vaivalta. Lisäksi se päivittää aina täsmällisen kellonajan GPS-sateliitista. Pystyt suunnittelemaan ulkoilureittejäsi, ja voit jakaa ne ystäviesi kesken Garminin BaseCamp ja BaseCamp mobile ohjelmilla. Voit myös jakaa reittejä ja reittipisteitä langattomasti muihin yhteensopiviin Garmin laitteisiin sisäänrakennetun Bluetooth tuen avulla. Garmin Tactix on yhteensopiva useiden ANT+ laitteiden kanssa. 

 

Kuntoiluominaisuudet:

Laite toimii myös monipuolisena kuntoilutietokoneena ja sykemittarina (sykeominaisuudet vaativat sykevyön joka ei tule pakkauksen mukana). Näet laitteen selkeällä näytöllä reaaliaikaista tietoa suorituksestasi. Se kertoo esimerkiksi sykkeen, kuljetun matkan, tahdin ja kulutetut kalorit. Lisävarusteena saatavilla olevan poljinnopeusanturin avulla saat myös poljinnopeustiedot laitteesi näytölle. Voit myös tarkkailla kaikkia tietoja jälkikäteen tietokoneeltasi. Garmin Tactix on yhteensopiva erikseen ostettavien Garmin sykevöiden, nopeus-/poljinnopeusanturin, sekä jalka-anturin kanssa. Jalka-anturin avulla saat matka ja nopeustiedot myös sisätiloissa liikkuessasi. Kuntoilutoimintoihin kuuluu lisäksi myös erilaiset käyttäjäprofiilit juoksemiseen ja pyöräilyyn. Garminin Auto Pause ja Auto Lap -ominaisuudet tuovat lisää tehoa harjoitteluusi. Laitteeseen voi asettaa erilaisia hälytyksiä, kuten esimerkiksi sykerajahälytykset. Laitteen näytön tietokentät ovat käyttäjän mukautettavissa.

 

Muut ominaisuudet:

Garmin Tactix rannetietokoneessa on monipuoliset kellotoiminnot: aika, päivämäärä, hälytys, ajanotto, kronografi, soittoäänet ja värinä. Laite ottaa tarkan ajan GPS-sateliitista, ja päivittää sen automaattisesti. Näin pysyt aina oikeassa ajassa!

Jumpmaster-toiminto kokeneille laskuvarjohyppääjille, erityisesti sotilaille. Toiminto laskee HARP (high altitude release point) -pisteen armeijan ohjeiden mukaisesti ja havaitsee automaattisesti, kun olet hypännyt, ja alkaa navigoida DIP (desired impact point) -pisteeseen ilmanpainemittarin ja sähköisen kompassin avulla.

Laitteen sisäinen USB-massamuistilaite on yhteensopiva Windows® 2000 -käyttöjärjestelmän tai sitä uudemman version sekä Mac® OS X 10.4 -käyttöjärjestelmän tai sitä uudemman version kanssa.

 

 

Fyysiset tiedot ja suorituskyky:

 

Tuotteen mitat, L x K x S: 4,9 x 4,9 x 1,7 cm
Näytön koko, L x K: Lävistäjä 1,2 tuumaa (3,1 cm)
Näytön tarkkuus, L x K: 70 x 70 kuvapistettä
Näytön tyyppi: Heijastava, yksivärinen LCD (negatiivitila – musta)
Paino: 82 g
Akku: Ladattava litiumioni
Akunkesto: Jopa 50 tuntia (GPS-tila), 3 viikkoa (tunnistintila), 5 viikkoa (kellotila)
Vesitiivis: Kyllä (50 m)
Kelluva: Ei
Herkkä vastaanotin: Kyllä
Liitännät: USB

 

Kartat ja muisti:

 

Peruskartta: Kyllä
Esiladatut kartat: Ei
Mahdollisuus lisätä karttoja: Ei
Sisäinen muisti: 20 Mt
Yhteensopiva muistikorttien kanssa: Ei
Reittipisteet/suosikit/sijainnit: 1 000
Reitit: 50
Jälkiloki: 10 000 reittipistettä, 100 tallennettua jälkeä

 

Ominaisuudet ja edut:

 

Automaattinen reititys (tiereitti käännös käännökseltä): Ei
Sähköinen kompassi: Kyllä (kallistuksen kompensointi, kolmiakselinen)
Kosketusnäyttö: Ei
Barometrinen korkeusmittari: Kyllä
Kamera: Ei
Sopii geokätkennässä käytettäväksi: Kyllä (paperiton)
Yhteensopiva mukautettujen karttojen kanssa: Ei
Valokuvanavigointi (mahdollisuus navigoida geokoodattujen kuvien perusteella): Ei
Metsästys-/kalastuskalenteri: Kyllä
Auringon ja kuun vaiheiden tiedot: Kyllä
Vuorovesitaulukot: Ei
Pinta-alamittaus: Kyllä
Mukautetut kohdepisteet (mahdollisuus lisätä uusia kohdepisteitä): Kyllä
Tiedonsiirto laitteesta toiseen (mahdollisuus siirtää tietoja toisiin samanlaisiin laitteisiin): Kyllä
Kuvien katseluohjelma: Ei
Garmin Connect™ -yhteensopiva (Internet-yhteisö, jossa voi analysoida, luokitella ja jakaa tietoja): Kyllä

 

SKU 10398
Brändi Garmin
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Takuu 2 vuotta