HONOR Band 7 Meteorite Black aktiivisuusranneke

Ei varastossa

SKU: 56602

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Honor band 7 Meteorite Black aktiivisuusranneke – pieni koko, paljon mahdollisuuksia

HONOR Band 7 Meteorite Black aktiivisuusranneke ihastuttaa uudella, tyylikkäällä värimaailmallaan. Tämä keväällä 2022 julkaistu aktiivisuusranneke on kaikki mitä aktiivisuusrannekkeelta saatat toivoa – ja vielä vähän enemmän. HONOR Band 7 Emerald Green on varustettu suurella AMOLED-näytöllä, mutta muotoilu on kapea ja nelikulmainen, ja siksi täydellinen esimerkiksi urheiluun. Nelikulmainen runko tukee ranteen luonnollista muotoa ja siksi aktiivisuusranneke tuntuu hyvin huomaamattomalta ranteessa. 18 gramman paino (ilman ranneketta) takaa, että kello on varsin miellyttävä käytössä. Polymeerista valmistettu runko on pinnoitettu ohuella metallipinnoitteella ja on 43 mm korkea, 25,4 mm leveä ja 11 mm paksu. Musta silikoniranneke on likaa hylkivä, ja se sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 130-210 mm.

Pienestä koostaan huolimatta HONOR Band 7 Meteorite Black -aktiivisuusranneke on pakattu täyteen ominaisuuksia. HONOR-aktiivisuusrannekkeessa on 96 erilaista urheilutilaa, jotka tallentavat urheilutietosi reaaliajassa samalla kun 14 päivän akunkesto takaa, että virran loppumisesta ei tarvitse huolehtia. Kun haluat ladata aktiivisuusrannekkeen, lataus onnistuu helposti magneettisen kiinnityksen ansiosta.

Seuraa hyvinvointiasia HONOR Band 7 aktiivisuusrannekkeen avulla

Treenien lisäksi voit seurata aktiivisuusrannekkeen avulla myös kokonaisvaltaista terveyttäsi. HONOR Band 7 sisältää sekä mahdollisuuden seurata omia tietoja erillisessä Honor Health-sovelluksessa, joka koostaa hyvinvointisi ja treenisi tärkeimmät avainluvut yhdeksi käteväksi näkymäksi suoraan puhelimeesi. HONOR Band 7 sisältää sykkeenmittauksen, jolla mittaat sykettäsi 24/7, kun taas VO2-happisaturaation* seuranta seuraa veresi happipitoisuuksia ja on tärkeä indikaattori liittyen kuntoosi ja terveyteesi. Uniseurannan avulla voit varmistaa, että saat tarpeeksi lepoa yön aikana, ja se myös kertoo mahdollisista häiriöistä unesi aikana. Seuraamalla terveyteesi liittyviä avainlukuja voit kehittää omaa hyvinvointiasi ja voida paremmin. Treeniesi reaaliaikaisen seurannan avulla näet myös sykkeesi, polttamasi kalorit sekä kulkemasi etäisyydet, mikä on hyvä motivaattori, kun haluat edistyä treeneissäsi. HONOR Band 7 aktiivisuusrannekke sisältää uutena lajina myös hyppynaruhypyn.

Aktiivisuusrannekkeella apua arjen toimintoihin

Digitaalisessa maailmassa puhelin näyttelee suurta osaa arjessamme. HONOR Band 7 aktiivisuusrannekkeen avulla voit vähentää ruutuaikaa, ja pariliittämällä aktiivisuusrannekkeen kelloosi näet tulevat puhelut, sään**, kontrolloida musiikin toistoa suoraan ranteestasi tai vaikka käyttää kelloa kaukosäätimenä kun otat täydellisiä kuvia puhelimellasi***. Vastaat jopa tuleviin puheluisi suoraan ranteestasi (englanninkielinen tekstiviestivastaus). Kiireisen arjen keskellä HONOR Band 7 tukee hyvinvointiasi, ja sisältää esimerkiksi stressitason mittauksen, jonka avulla opit rentoutumaan paremmin ja näin huolehtimaan hyvinvoinnistasi.

Honor Band 7 tekniset tiedot ja ominaisuudet:

 • Mitat: 43 x 25,4 x 11 mm
 • Paino: 29 g (rannekkeen kanssa), 18 grammaa ilman ranneketta
 • Näyttö: 1,47” AMOLED Touch Display 2.5D (resoluutio 194*368)
 • Rungon materiaali: metallipinnoitettu polymeeri
 • Rannekkeen materiaali: likaa hylkivä silikoni
 • Magneettinen latausliitäntä
 • Sentorit: Optinen rannesykkeenmittaus, kiihtyvyyssensori ja gyroskooppi
 • Täydellinen treenaukseen: 96 urheilutilaa, reaaliaikainen seuranta, askelmittaus, kalorien poltto, VO2
 • Automaattinen treenitunnistus seuraaville lajeille: juoksu kävely, soutulaite, kuntolaite
 • Unenseuranta
 • Kuukautiskierron seuranta
 • Apuvälineet arkeen: Löydä puhelimeni, musiikin kontrollointi, älykkäät ilmoitukset, hälytys, hälytysäänten hiljennys, stressitilan seuranta, personoitava kellotaulu
 • Akunkesto: 14 vuorokautta, kovalla käytöllä 10 vuorokautta. Latausaika 1 h
 • Vedenkestävyys: 5 ATM
 • Yhteensopivuus: Android 9.0+ tai iOS 11.0+
 • Yhteydet: 2,4 GHz, BT5.0, BLE Bluetooth

Pakkauksessa toimitetaan HONOR Band 7 Meteorite Black -aktiivisuusranneke, latausjohto ja -telakka, pikaopas, turvallisuus- ja takuutiedot.

*VO2-luku kertoo paljon hyvinvoinnistasi, sydämesi ja keuhkojesi tilasta, ja kuinka hyvässä treenikunnossa olet. VO2-luku on myös tärkeä mittari, ja sen avulla voit myös kehittää omaa hyvinvointiasi uudelle tasolle.

**Sää ja musiikin kontrollointi eivät ole saatavana iOS-laittella.

**Kameran kaukosäätö toimii vain MagicOS 7.0 puhelimella.

SKU 56602
Brändi HONOR
Rungon leveys 25 mm
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Musta
Rannekkeen pituus 130 - 210 mm
Rannekkeen väri Musta
Taulun väri AMOLED
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn 5502AAMQ