Huawei Band 6 Orange 55026636 -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Huawei Band 6 Orange 55026636

Ei varastossa

SKU: 49021

Huawei Band 6 Orange 55026636 – monipuolinen, suurella näytöllä varustettu älyranneke arjen tueksi

Huawei Band 6 Orange 55026636 on markkinoiden ensimmäinen Full view- AMOLED-kosketusnäytöllä oleva aktiivisuusranneke, ja sisältää monipuoliset terveysominaisuudet kuten useita eri urheilulajeja ja suorituksen automaattisesti tunnistuksen, unen-, palautumisen ja stressitason seurannan, sekä puhelimen älykkään ilmoitukset. Kellon suuri 1,47 tuuman näyttö on jopa kaksinkertainen kilpailijoiden aktiivisuusrannekkeiden näyttöihin nähden, mikä takaa, että omaa edistymistä on helppo seurata ilman erillisiä lisälaitteita, samalla kun AMOLED-kosketusnäyttö on kirkas ja terävä, sekä helppo käytössä. Rungon pyöristetyt kulmat, kevyt 18 gramman rakenne ja miellyttävä silikoniranneke viimeistelevät kokonaisuuden, ja pitävät huolen, ettei ranneke ole missään vaiheessa tiellä tai häiritse harjoitteluasi. Kellon silikoniranneke on helppo paitsi pitää puhtaana, mutta se myös kestää monipuoliset urheilusuoritukset ja näyttää tyylikkäältä arjessa. Kokonaisuudessaan Huawei Band 6 Orange 55026636 on työkalu, jonka avulla parannat untasi ja hyvinvointiasi monin eri tavoin myös treenaamisen ulkopuolella. 14 päivän akunkesto ja 5 minuutin pikalataus, joka antaa jopa päivän käytön, takaa, että tästä rannekkeesta ei akku lopu kriittiselläkään hetkellä.

Tukea lajiin kuin lajiin

96 harjoittelutilaa, 11 ammattimaista harjoitustilaa ja Huawei Health-sovellus takaavat, että Huawei Band 6 Orange 55026636 tarjoaa sinulle aina sopivan lajin, oli kyse sitten sisätreeneistä tai ulkoharjoituksista. Omaa edistymistä on helppo seurata suurelta värikkäältä AMOLED-näytöltä tai Huawein health-sovelluksesta omasta puhelimesta. Treenin ajan Huawei Band 6-älyranneke kerää tietoa sykkeestäsi ja happisaturaatiostasi, ja pitää huolen siitä, että treenaat aina tehokkaasti ja turvallisesti. Ranneke sisältää mm. optisen sykkeenseurannan ja 6-akselisen IMU-sensorin (sis. kiihtyvyys- ja gyroskooppisensorit), joten se kerää reaaliaikaista dataa hyvinvoinnistasi ja kertoo sinulle, miten päiväsi on kulunut. Kun kaipaat lisämotivaatiota, Huawei Health -sovelluksesta löydät lisäksi erilaisia liikuntahaasteita ja harjoituksia, joilla on helppo aloittaa uudessa lajissa turvallisesti, saada lisää motivaatiota tai haastaa kaverit mukaan treenaamaan. Huawei Health-sovellus on helppo asentaa omaan puhelimeen (yhteensopiva sekä Android että iOS-laitteiden kanssa), ja sovelluksesta löydät paljon dataa omaan hyvinvointiin liittyen. Rannekkeeseen on myös mahdollista asettaa omat päiväiset tavoitteet, oli kyse sitten askeleista tai kuljetusta matkasta, joita on helppo seurata suoraan kellon näytöltä.

Parempaa unta

Tasapainoisen ja hyvän treenin vastapainoksi tarvitaan aina kuntouttavaa lepoa. Kun ilta koittaa, seuraa Huawei Band 6-älyranneke, ja sen TruSleep-teknologia, seuraa unesi sujuvuutta. Seuraamalla unta, sen kestoa ja määrää lepoa löydät optimaalisen tavan treenata ja tasapainon treenien ja levon välille. Ranneke tunnistaa eri univaiheet jopa 96.3%: tarkkuudella, sisältäen päiväunet, ja kertoo sinulle, miten yösi on kulunut. Kello tarjoaa lisäksi myös jopa 200 erilaista vinkkiä parempiin uniin. Parhaat päivät alkavat aina hyvällä unella. Tukea päivittäiseen arkeen saat kellon stressitasojen seurannasta, ja helpon hengitysharjoituksen avulla rentoutat itsesi kiireen keskellä.

Pysy perillä päiväsi kulusta

Paitsi tukea päivittäiseen hyvinvointiin, Huawei Band 6-älyrannekkeen avulla on helppoa olla perillä päivän asioista. Saa säätiedotteet suoraan ranteeseesi tai näe kuka soitti. Pariliittämällä kellon puhelimesi kanssa saat puhelimesi ilmoitukset suoraan ranteeseen. Pystyt myös kaukolaukaisemaan kameran kellon näytöltä tai hallitsemaan musiikkia lenkkipolulla suoraan kellon näytöltä (vain Android-laitteet), mikä tekee treenaamisesta entistä mukavampaa.

Tekniset tiedot ja tärkeimmät ominaisuudet:

  • Mitat: 43 x 25.4 x 10.99 mm,
  • Paino: 18 grammaa (ilman ranneketta),
  • 1.47 tuuman AMOLED-värikosketusnäyttö, 194 x 368 px,
  • Polymeerirunko ja silikoniranneke,
  • Akunkesto: jopa 14 päivää,
  • 96 harjoitustilaa ja 11 ammattimaista harjoitustilaa,
  • Automaattinen harjoitustilan tunnistus,
  • Aktiivisuuden seuranta,
  • Unenseuranta (TruSleep 2.0),
  • Happisaturaation mittaus (SpO2),
  • Stressitestit ja hengitysharjoitus palautumiseen,
  • Kuukautiskierron seuranta,
  • Ilmoitukset suoraan puhelimesta,
  • Musiikinhallinta (vain Android),
  • Säätiedot suoraan ranteeseen puhelimesta,
  • Puhelimen kameran kaukolaukaisin,
  • Bluetooth: 5.0 BLE,
  • Sensorit: 6-akselinen IMU-sensori (kiihtyvyyssensori, gyroskooppinen sensori), optinen sykkeenmittaus (TruSeen 4.0),
  • Käyttöjärjestelmän yhteensopivuus: Android 5.0 tai uudempi, iOS 9.0 tai uudempi.

Pakkaus sisältää Huawei Band 6 Orange 55026636-älyrannekkeen, magneettisen latauskaapelin ja käyttöohjeen.

SKU 49021
Brändi Huawei
Rungon leveys 25.4 mm
Lasi Muovi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Kulta
Rannekkeen väri Oranssi
Taulun väri AMOLED
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn 55026636