Huawei Band 8 Emerald Green

Ei varastossa

SKU: 58795

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Huawei Band 8 Emerald Green on Huawein uusi ultraohut älykello, joka tarjoaa sinulle upean yhdistelmän tyylikkyyttä, älykkyyttä ja suorituskykyä. Tämä älykello on suunniteltu vaativille käyttäjille, jotka arvostavat monipuolisuutta ja huippuluokan ominaisuuksia. Aktiivisuusranneke tarjoaa monipuolisia toimintoja terveytesi ja kunnon seurantaan. Huawei Band 8:ssa on älykäs sykkeen seuranta ja harjoitusavustaja. Se tallentaa askelmäärän, kuljetun etäisyyden, kalorinkulutuksen ja erilaisten aktiviteettien keston, joten voit seurata edistymistäsi päivittäin. Voit seurata sykettäsi, mittailla veren happisaturaatiota ja pitää kirjaa unen laadusta. Huawei Band 8 hyödyntää TruSleep-unenseurantatekniikkaa, joka tarjoaa tarkkoja arvioita unen eri vaiheista ja antaa ehdotuksia unen parantamiseksi.

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka kiinnittävät huomiosi, on kellossa oleva täysikokoinen värillinen kosketusnäyttö. Sen avulla voit navigoida kellon toiminnoissa sujuvasti ja näet tiedot selkeästi. Lisäksi älykellossa on sivupainike, joka tekee sen käytöstä vieläkin helpompaa. Vihreä Huawei Band 8 on suunniteltu kestämään, ja se on vedenkestävä jopa 50 metrin syvyyteen asti. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sitä niin uima-altaalla kuin sateisissakin sääolosuhteissa ilman huolta. Se on loistava kumppani kaikkiin liikuntaharrastuksiin.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • HUAWEI TruSleep™ 3.0 seuraa nukkumistasi tarkasti ja tarjoaa samalla hyödyllisiä työkaluja ja vinkkejä, jotka auttavat sinua nauttimaan levollisista öistä.
 • Huawei TruSeen™ 5.0 -ominaisuuden ansiosta ranneke mittaa SpO2-tasoa automaattisesti ja ilmoittaa sinulle, jos se poikkeaa ihanteellisesta tasosta, jotta voit palautua nopeasti hyvään oloon. Kello sisältää päivitetyn tekoälyalgoritmin, joka seuraa sykettäsi jatkuvasti ja hälyttää, jos huomaat epänormaaleja muutoksia. Voit tarkastella leposyketietojasi viimeisen 7 päivän ajalta selkeiden grafiikoiden avulla ja saat myös terveelliset sykealueet ja harjoitteluun liittyvät muistutukset.
 • HUAWEI TruSport™: Valittavanasi on yli 100 erilaista harjoittelutilaa. Älykello tunnistaa automaattisesti juoksun ja kävelyn, sekä eri uintityylit. Lisäksi saat reaaliaikaista sykkeen seurantaa uintien aikana. Voit myös kerätä arvokasta tietoa, kuten juoksukapasiteettisi, viikoittaisen harjoituskuormituksen, palautumisen ja VO2Max TruSport™-järjestelmän tuella. Huawei Health -sovelluksen AI-juoksuohjelma auttaa sinua saamaan eniten irti jokaisesta askeleestasi.
 • HUAWEI TruRelax™ -tekniikka tarjoaa rentouttavia hengitysharjoituksia stressin helpottamiseksi. Toimintamuistutukset motivoivat sinua pysymään aktiivisena päivän aikana Huawei Health -sovelluksen avulla.

Musiikin ystävät arvostavat mahdollisuutta hallita puhelimen musiikintoistoa suoraan rannekkeelta käsin. Emerald Greenin värinen Huawei Band 8 tukee tätä. Sinun täytyy vain pariliittää älykello puhelimeesi, ja voit vaihtaa kappaleita ja säätää äänenvoimakkuutta helposti suoraan ranteestasi. Huawei Band 8 tukee myös älykkään linkityksen ja puhelinavustajan ominaisuuksia, mikä tekee siitä entistä monipuolisemman kumppanin arjessa.

Teknisesti Huawei Band 8 on erinomainen laite. Sen kevyt rakenne ja silikoniranneke tekevät siitä mukavan käyttää, ja sen akku kestää pitkään yhdellä latauksella. Yhteensopivuus Android- ja iOS-laitteiden kanssa takaa sen, että voit yhdistää sen helposti omaan älypuhelimeesi.

Tekniset tiedot

 • Mitat: 43,5 x 24,5 x 9 mm
 • Paino: 14 g ilman ranneketta
 • Näyttö: 1.47" AMOLED-kosketusnäyttö, 194 x 368 px
 • Rungon materiaali: polymeeri
 • Rannekkeen pituus: 130-210 mm
 • Sensorit: 6-akseliset inertia-anturit (kiihtyvyysmittari, gyroskooppi), sykkeenmittaus
 • Kosketusnäyttö ja sivupainike
 • Vesitiiviys: 5 ATM (kestää uimista)
 • Laitteistovaatimukset: Android 6.0+, iOS 9.0+ tai EMUI 5.0+
 • Yhteydet: 2.4 GHz, Bluetooth 5.0, BLE
 • Akunkesto: Näyttö aina päällä ja kovassa käytössä: noin 3 päivää / Tyypillisessä käytössä: jopa 9 päivää / Vähäisellä käytöllä: jopa 14 päivää

Pakkauksessa toimitetaan: Huawei Band 8 Emerald Green 55020ANP -älykello, latauskaapeli ja -telakka, ohjekirja ja takuukortti.

SKU 58795
Brändi Huawei
Rungon leveys 25 mm
Lasi Muovi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Muut värit
Rannekkeen pituus 130 - 210 mm
Rannekkeen väri Vihreä
Taulun väri AMOLED
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn 55020ANP