Huawei FreeBuds Pro Ceramic White kuulokkeet on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Huawei FreeBuds Pro Ceramic White kuulokkeet

199,00 € 139,30 € Säästät: 59,70 €
Väliaikaisesti loppu
SKU
46308

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Huawei FreeBuds Pro Ceramic White -kuulokkeet ovat kompaktit ja kevyet, joten niiden pitäminen korvassa on erittäin mukavaa. Kuulokkeiden mukana toimitetaan kolme erikokoista silikonipäätä, jolloin voit valita niistä itsellesi mukavimmat ja sopivimmat. Nappikuulokkeiden 11 mm ajuri tuottaa voimakkaan basson ja tehokkaan melunvaimennuksen. Bone Sensor -äänianturi puolestaan takaa kristallinkirkkaat puhelut. Kolmen mikrofonin järjestelmä yhdessä luuäänianturin kanssa vähentää taustamelua tehokkaasti ja vahvistaa puheluiden kuuluvuutta. FreeBuds Pro Ceramic Whiten kaksi ulospäin suuntautuvaa mikrofonia havaitsee ympärillä kuuluvan melun ja sisäänpäin osoittava mikrofoni poistaa lopun melun korvistasi. Huawei FreeBuds Pro Ceramic White -vastamelukuulokkeet luovat täydellisen kuunteluympäristön madaltamalla ulkopuolisia ympäristön ääniä jopa 40 dB. Kirkas tasapainoinen ääni yhdistettynä perusteelliseen melunvaimennukseen tekee musiikin kuuntelusta entistäkin mukavampaa ja parempaa.

Sulava design eliminoi tuuliäänet

Huawei FreeBuds Pro Ceramic White -kuulokkeiden tuulenpitävä rakenne ja sulava mekaaninen design poistavat tehokkaasti ilmavirran viheltävän äänen. Kuulokkeiden ylä- ja alaosassa on mikrofonit, jotka eliminoivat tuuliäänet tehokkaasti. Kaksoisantennilla varustetut kuulokkeet takaavat vakaan yhteyden, vaikka puhelimesi olisi laukussa, taskussa tai häiriöalttiilla alueella.

Älykäs melunvaimennus

Huawei FreeBuds Prot on varustettu älykkäällä melunvaimennuksella, joka osaa automaattisesti vaihtaa kolmen eri tilan välillä. Ultra-tila poistaa kaikkein eniten ulkopuolisia ympäristön ääniä ja se sopii esimerkiksi juniin tai lentokoneisiin. Kotoinen-tila sopii hyvin käytettäväksi työpaikalla. Se poistaa esimerkiksi näppäimistön ja tietokoneen äänet kuin myös satunnaiset keskustelut. Yleinen-tila puolestaan sopii jokapäiväisiin vilkkaisiin ja kiireellisiin tilanteisiin, kuten kahvilan hälinään.

Akunkesto

Huawei FreeBuds Pro Ceramic White -kuulokkeiden akunkestoon vaikuttaa huomattavasti se, onko melunvaimennus jatkuvasti päällä vai ei. Mikäli melunvaimennus on päällä, akunkesto riittää yhdellä latauksella 3,5 tunnin puheluaikaan ja latauskotelon kanssa jopa 16 tunnin puheluaikaan. Yksi latauskerta riittää 5 tunnin kuunteluun ja latauskotelon kanssa jopa 22 tunnin kuunteluun. Kun kytken melunvaimennuksen pois päältä, saat jopa 8 tuntia kuunteluaikaa ja latauskotelon avulla jopa 36 tuntia.

Tekniset tiedot

  • Kuulokkeen mitat: 26 x 29,6 x 21,7 mm
  • Kuulokkeen paino: 6,1 grammaa
  • Latauskotelon mitat: 70 x 51,3 x 24,6 mm
  • Latauskotelon paino: 60 grammaa
  • Latausaika: kuulokkeet 40 min / yhteensä latauskotelon kanssa 115 min
  • Bluetooth: Bluetooth 5.0
  • Melunvaimennus: Aktiivinen melunpoisto, puhelun melun peruutus, tietoisuustila, äänitila
  • Akunkesto: 3,5 - 8 tuntia, latauskotelon kanssa jopa 36 tuntia
  • Kotelon lataus: USB-C

Pakkaus sisältää: Huawei FreeBuds Pro Ceramic White -kuulokkeet, silikoniset korvasovittimet (kolme kokoa), latauskotelo, USB-C kaapeli, pikaohje, turvallisuustiedot ja takuukortti.

Huom! Joillekin tuotteille ei myönnetä palautusoikeutta terveydellisistä tai hygieniasyistä johtuen, mikäli tuotteen sinetöity pakkaus on avattu. Tällaisia tuotteita ovat muun muassa nappikuulokkeet. Lue lisää Palautusehdot-sivultamme.

Lisätietoja
SKU 46308
Brändi Huawei
Vastamelutoiminto Kyllä
Mikrofoni Kyllä
Latauskotelo Kyllä
Kuulokkeen malli In-ear
Langattomat/Langalliset Langattomat
Väri Valkoinen
Takuu 2 vuotta
mpn 55033755

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.