Huawei FreeClip Black kuulokkeet

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 179.00 €
Normaalihinta: 199.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 179.00 €

Ei varastossa

SKU: 62379

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Huawei FreeClip Black kuulokkeet - ainutlaatuinen rakenne ja loistava äänentoisto

Uudenlaisen kevyen ja miellyttävän rakenteensa ansiosta Huawei FreeClip Black langattomat kuulokkeet sopivat täydellisesti jokaiseen tilanteeseen. Huawei FreeClip Black kuulokkeissa on ainutlaatuinen c-bridge-rakenne, jonka ansiosta ne istuvat miellyttävästi korvalle painamatta kuitenkaan korvakäytävää, tai peittämästä koko korvaa, joka estäisi muiden ympärillä olevien äänien, kuten liikenteen, kuulemisen. Näin voit kuunnella omia lempikirjojasi, lempimusiikkiasi, tai vaikka vastata puheluihin, huomioiden kuitenkin samalla ympäristösi. Uusi c-bridge rakenne on paitsi miellyttävän kevyt, ja helppokäyttöinen, se takaa myös erittäin miellyttävän käyttökokemuksen.

FreeClip-langattomat bluetooth-kuulokkeet toimivat bluetoothin avulla, ja ne on valmistettu Ni-Ti-muistimetallista ja termoplastisesta polykarbonaatista. Rakenteensa ansiosta kuulokkeet ovat kevyet korvalla, ja painavat vain n. 5,6 grammaa. Kuulokkeiden hallitsemista helpottaa kätevät napautustoiminnot, pitotavan havaitseminen, ja automaattinen oikean ja vasemman korvanapin tunnistus. Kumpikin kuuloke on muotoiltu samalla tavalla, joten ei ole väliä miten kuulokkeet puet. FreeClip-kuulokkeet kytketään omaan älypuhelimeen bluetoothin välityksellä, jolloin ne toistavat musiikin ja äänipuhelut stereona. Kuulokkeet tukevat kahden Bluetooth-laitteen, kuten matkapuhelinten, tablettien, tietokoneiden ja kellojen, samanaikaista yhdistämistä (mutta ne eivät ole yhteensopivia MacBook-sarjan kannettavien tietokoneiden kanssa). Kun latauskotelo avataan, puhelin tunnistaa korvanapit automaattisesti ja käynnistää Bluetoothin-pariliittämisen, mikä helpottaa entisestään langattomien kuulokkeiden käyttöä.

Huawei FreeClip Black langattomat kuulokkeet sopivat täydellisesti sekä työhön että vapaa-aikaan

Paitsi kevyet ja miellyttävästi muotoillut, kumpikin korvanappi on varustettu kaksoismagneettisella, dynaamisella kaiutinelementillä, jonka koko on 10,86 mm, ja kahdella MEMS-mikrofonilla, ja luujohdemikrofonilla. Tämä takaakin loistavan äänenlaadun jokaisessa tilanteessa, ja HDR-kauiutinelementit tukevat myös useita erilaisia tehotyylejä (esimerkiksi Elevate ja Treble boost). Hyvän äänenlaadun viimeistelee HUAWEIn oma monikanavainen, syviin neuroverkkoihin perustuva DNN-melunvaimennusalgoritmi, jonka avulla ihmisten äänet erotetaan tekoälyn avulla tehokkaasti ympäristön melusta kristallinkirkkaan äänenlaadun varmistamiseksi.

Täyteen ladattuina pelkät kuulokkeet tarjoavat äänentoistoa jopa kahdeksaksi tunniksi, eli vaikka koko työpäiväksi. Kuulokkeet latautuvat täyteen latausrasiassaan n. 40 minuutissa, ja kun latausrasia ja kuulokkeet on ladattu täyteen, voi musiikkia kuunnella yhtäjaksoisesti jopa 36 tuntia. Pelkkä 10 minuutin lataus tarjoaa 3 tunnin kuunteluajan. Kuulokkeiden avulla voit lisäksi esimerkiksi vastata tai päättää puhelun ja ohjata musiikin toistoa vain muutamalla napautuksella.

Tekniset ominaisuudet:

 • 8 tunnin keskeyksetön käyttö pelkillä kuulokkeilla
 • Jopa 36 tunnin käyttö latauskotelon kanssa
 • 10 minuutin latauksella 3 h kuunteluaikaa
 • DNN-melunvaimennusalgoritmi
 • IP54-luokan pölyn- ja roiskevedensuojaus
 • 10,8 mm HDR-kauiutinelementit
 • Neljä MEMS-mikrofonia, ja kaksi luujohdemikrofonia
 • Paino: 5,6 grammaa
 • Latausrasian koko:59,70 mm × 51,95 mm × 27,35 mm
 • Latausrasian paino: 45,8 g
 • C-bridge rakenne on erittäin miellyttävä korvassa
 • Kaksi täydin samanlaista kuuloketta, ja vasemman ja oikean korvanapin automaattinen vaihto
 • True wireless stereo
 • Koko: 26,7 mm × 22,00 mm × 25,30 mm
 • Taajuus: 20 Hz – -20 kHz
 • Tuetut blutooth-protokollat: A2DP 1.3, Hands-free-profiili (HFP) 1.7, ja AVRCP 1.6
 • Bluetooth 5.3
 • Kapasiteetti: 55 mAh (vähintään)
 • Sopivat yhteen iOS ja android-laitteiden kanssa (ei macbook-sarjan tietokoneiden kanssa)

Huawei FreeClip Black kuulokkeet toimitetaan latausrasian, USB-C-latauskaapelin, käyttöohjeen ja takuukortin kanssa. Huom! Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta terveydellisistä tai hygieniasyistä johtuen, mikäli tuotteen sinetöity pakkaus on avattu.

SKU 62379
Brändi Huawei
Vastamelutoiminto Ei
Mikrofoni Kyllä
Latauskotelo Kyllä
Kuulokkeen malli Luunjohde
Langattomat/Langalliset Langattomat
Väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn 55037247