Huawei Watch Fit Elegant Edition White 55026333 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Huawei Watch Fit Elegant Edition White 55026333

‌HUOM! Asiakaspalautus. Täysin toimiva, vähäisiä käytön jälkiä. Huomioitu hinnassa.



119,00 € 79,00 € Säästät: 40,00 €

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 79.00 €
Normaalihinta: 119.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 79.00 €
Poistunut valikoimasta
SKU
49019

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Kevätsiivous

Huawei Watch Fit Elegant Edition White 55026333 - älyranneke ammatti- ja harrasteliikkujalle

Kullanvärisellä teräskehyksellä ja hennonvalkoisella silikonihihnalla varustettu Huawei Watch Fit Elegant Edition White 55026333 on täydellinen älykello kaikkiin tilanteisiin normaalin arkipäivän tapahtumista aina päivittäisiin harjoituksiin. Kellon paksuus on vain 10,7 mm ja se on uskomattoman ohut ja tyylikäs. Solakalla ja ergonomisella muotoilulla valmistettu kellorungon leveys on 30 mm, mikä pitää kätesi rentona joka kerta kun nostat rannetta. Kellotaulun ja rungon jokainen kulma on hiottu hienoksi, mikä muodostaa tyylikkään ulkomuodon. Käyttäjäystävällinen muotoilu takaa erinomaisen mukavuuden.

Korkean suorituskyvyn tukemana Huawei Watch Fit Elegant Edition White 55026333 sisältää vahvat grafiikankäsittelyominaisuudet 1,64-tuumaisella AMOLED HD -värinäytöllä, joka näyttää kaiken selvästi 280 x 456 pikselin resoluutiolla. Älykkäällä virransäästöalgoritmilla kellon akun käytön voi mukauttaa eri tilanteisiin. Kello toimii jopa 10 päivää ilman lataamista jatkuvalla sykkeen seurannalla, ja 5 minuutin pikalatauksella saat käyttöösi yhden kokonaisen päivän. Huawei-pikalataustekniikan avulla akun voi ladata 70%:iin 30 minuutissa (TBD), joten sinun ei tarvitse odottaa kauan kelloa ladatessa.

Aseta puhelimesi galleriassa oleva kuva kellon taustakuvaksi (max 5). Kellon parannettu neliömuotoilu sovittaa näytölle lähes kokonaan alkuperäisen kuvan, jolla saat kantaa suosikkihetkiäsi aina mukana ranteessasi. Watch Face Storesta löydät laajan valikoiman kolmansien osapuolten suunnittelijoiden valmistamia taustakuvia, joista voit valita itsellesi sopivan.

Kuntokurssit ja harjoitustilat

Huawei Watch Fit Elegant Edition White 55026333 -kellon mukana tulee 12 animoitua harjoitusta, joiden avulla voit treenata missä tahansa. Auta itseäsi liikkumaan oikealla tavalla, olitpa sitten töissä tai kotona. Yksinkertaisemmat 3 minuutin toimistoharjoittelukurssit avustavat sinua rentoutumaan ja antamaan itsellesi energiaa loppupäivän ajaksi. Kellossa on 85 valmista harjoitustilaa, kuten kävely, juokseminen, pyöräily, uinti, hiihto ja rullaluistelu. Huawei Watch Fit Elegant Edition White 55026333 havaitsee liikunnan lisääntymisen ja tunnistaa automaattisesti harjoittelutilan havaitsemisalgoritmin perusteella. Kello mittaa sykkeen ja tunnistaa käsivedot uinnin aikana, laskien samalla uintisuorituksesi SWOLF-indeksin.

Seuraa päivittäistä toimintaasi, mukaan lukien askelmäärää, aktiviteetin kestoa ja aktiivisia tunteja koko päivältä. Huawei Watch Fit Elegant Edition White 55026333 muistuttaa, kun saavutat tavoitteesi, antaen sinulle visuaalisen palkinnon saavutuksestasi. Tarkkaile sykettäsi ja poltettuja kaloreita reaaliajassa harjoituksen aikana ja opi lisää palautumisajasta ja harjoitusvaikutuksista FIRSTBEAT-algoritmin perusteella. Kello tallentaa kaikki tietosi ja tarjoaa tieteellisiä ohjeita, joiden avulla parannat suorituskykyäsi.

Terveys ja hyötykäyttö

Kellossa on sisäänrakennettu GPS, joten voit seurata harjoittelureittiäsi ulkoilun aikana joutumatta kantamaan puhelinta. Se käyttää sekä GPS:ää että GLONASS:ia paikantaaksesi sijaintisi suurella tarkkuudella. Tarkan sykemittauksen ja tunnistuksen avulla se ilmoittaa sinulle, jos syke on liian korkea tai matala, suojaamaalla terveyttäsi jokapäiväisessä elämässä.

HUAWEI TruRelax stressitason seuranta-algoritmin avulla autat tunnistamaan stressitasosi paremmin. Huawei Watch Fit Elegant Edition White 55026333 seuraa stressitasoa 24/7 ja auttaa sinua stressin lievitysharjoituksilla (esim. biopalautepeli, uni- ja rentoutumisharjoituksilla). Tunnista unen eri osat, mukaan lukien syvä uni, kevyt uni, REM-uni ja päiväunet HUAWEI TruSleepTM -algoritmin perusteella. Kello analysoi unen laatua sekä nukkumisongelmia ja tarjoaa parannusehdotuksia nukkumistapojen parantamiseksi. Älykäs hälytys herättää käyttäjän luonnollisemmin kevyen unen aikana. Kellon käteviin hyötykäyttö ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa sääilmoitukset, puhelimen löytäminen, kameran kaukolaukaisin ja musiikin toiston ohjaus.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • 12 kuntoharjoitusta
  • GPS + GLONAS-navigointi
  • 96 eri harjoitustilaa automaattisella harjoituksen havaitsemisella
  • 10 vrk akun kesto nopealla latauksella
  • Päivän aktiviteettitiedot; askelmäärä, poltetut kalorit ja aktiivisuuden seuranta
  • Huawei TruSeen 4.0 optinen 24/7 h sykkeen ja happisaturaation mittaus, korkeusbarometri, gyroskooppi, hämäräntunnistus
  • Huawei TruSleep unen laadun seuranta
  • Huawei TruRelax stressivalvonta
  • Kuukautiskierron seuranta
  • Musiikin hallinta (ainoastaan Android)

Tekniset tiedot:

  • 2.5D-lasia, 1.64” AMOLED-värinäyttö, resoluutio: 280 x 456, PPI 326
  • Full-screen kosketus + sivupainike
  • Akunkesto 10 päivää
  • Mitat (L x S): 30 mm x 10,7 mm
  • Magneettinen latausportti, pikalataus 3C
  • Paino 21 g ilman ranneketta
  • Valkoinen silikoniranneke
  • Vedenkestävyys 5 ATM
  • Bluetooth-taajuus: 2.4 GHz, Bluetooth 5.0
  • Yhteensopivuus: Android 5.0 tai uudempi. iOS 9.0 tai uudempi
Lisätietoja
SKU 49019
Brändi Huawei
Rungon leveys 30 mm
Lasi Muovi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Kulta
Rannekkeen väri Valkoinen
Taulun väri AMOLED
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi, Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn 55026333

2024 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.