Tiera james Bond ZULU-ranneke - matta hopea solki ja lenkit

SKU: 57531

James Bond ZULU-ranneke - matta hopea solki ja lenkit. Ranneketta on saatavilla 18, 20, 22, 24 ja 26 mm levyisenä. Rannekkeessa on neljä matta teräksen väristä lenkkiä ja matta teräksen värinen solki. Solki ja lenkit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. ZULU -ranneke on valmistettu paksusta musta-harmaa raitaisesta nylonista. Rannekkeessa on vahvat saumat ja tikkaukset. Ranneke on perinteistä natoranneketta paksumpaa materiaalia ja on täten kestävämpi. Ranneke kestää lisäksi vettä ja kuivaa nopeasti. Rannekkeen kokonaispituus on 280 mm. Sopii ranteeseen, jonka ympärysmitta 160 - 245 mm.

Näiden rannekkeiden etuina ovat:

  • Materiaalin paksuus ja jämäkkä tuntuma: Markkinoilta oli aiemmin vaikea löytää muita kuin paperinohuesta nylonista tehtyjä rannekkeita.
  • Jämäkät pyöreät lenkit, jotka sopivat erinomaisesti erityisesti sukelluskelloihin, joiden kanssa nato-ranneke on parhaimmillaan.
  • Hinta-laatusuhde: olemme rannekeiden valmistuttaja, joten pystymme pitämään hinnat kohtuullisina ilman maahantuojia ja muita välikäsiä.
SKU 57531
Brändi Tiera
Ranneke Kangas / Nylon
Rannekkeen tyyppi Nato
Rannekkeen väri Monivärinen
Rannekkeen pituus 160 - 245 mm
Takuu 1 vuosi