Kalevala Amuletti Aurinkoleijona hela hopea 28703132

Kalevala Amuletti -sarjan korujen kerrotaan tuovan onnea kantajalleen. Siro kokoinen Kalevala hopeinen Aurinkoleijona hela 28703132 sopii käytettäväksi riipuksena kaulaketjussa, ranneketjussa tai korvarenkaassa. Pienen Amuletti-helan koko on 12,5 mm. Muinaiskorujen salaperäisistä symboleista inspiraation saanut Amuletti-korusarja kertoo tarinoita menneistä ajoista. Uljas Aurinkoleijona antaa kantajalleen voimaa ja rohkeutta. Aurinkoleijona on peräisin ajasta, jolloin kristillisen Euroopan vaikutteet rantautuivat Itämeren saarten kautta suomalaisten keskuuteen. Suomessa valmistettu koru on 99% kierrätettyä hopeaa.

Luo omanlaisesi koru Amuletti-sarjan heloilla, ketjuilla ja korvarenkailla.Yhdistelemällä muihin amulettiheloihin, eri pituisiin ketjuihin saat persoonallisen korun juuri sinulle tärkeistä symboleista. Näillä koruilla saat ripauksen mystiikkaa ja tarinankerrontaa osaksi pukeutumistasi. Kaikki pikkuhelat, ranneketjut ja korvarenkaat ovat saatavilla hopeisina ja pronssisina.

Amuletti korusarjan suunnittelija on korumuotoilija ja kultaseppä Lina Simons. Simonsin muotoilu on puhdaslinjaista ja runsasta, johon yhdistyy kauneus, kestävyys ja käytettävyys. Amuletti - sarjan korut ovat uusia tulkintoja muinaiskorujen salaperäisistä symboleista.

Tutustu tästä kaikkiin Amuletti -korusarjan tuotteisiin!

SKU 63829
Brändi Kalevala
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Helat ja charmit, Riipukset
Materiaali Hopea
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn 28703132