Kalevala Amuletti Aurinkoleijona hela pronssi 38703132

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 63749

Tämä Kalevala Amuletti - sarjan pronssinen Aurinkoleijona hela 38703132 kuvastaa uljaan leijonan rohkeutta ja voimaa. Kooltaan 12,5 mm siro hela sopii käytettäväksi riipuksena kaulaketjussa tai ranneketjussa sekä helana korvarenkaassa. Aurinkoleijona on vanha symboli ajalta, jolloin kristillisen Euroopan vaikutteet rantautuivat Suomeen. Helan materiaali on 99% kierrätettyä hopeaa ja se on valmistettu Suomessa.

Luo korvakorut kahdella helalla, pujota hela ranneketjuun tai käytä kaulaketjussa riipuksena. Amuletti - korusarjan monipuolisuus antaa mahdollisuuksia erilaisten koruyhdistelmien rakentamiseen. Voit myös kokeilla eri värejä ja eri mittaisia ketjuja, kerrostaen koruilla. Amuletit huokuvat vahvaa mystiikkaa ja entisaikojen symboliikkaa. Amuletteja on saatavilla eri kokoisina ja eri väreissä.

Amuletti korusarjan suunnittelija on korumuotoilija ja kultaseppä Lina Simons. Simonsin muotoilu on puhdaslinjaista ja runsasta, johon yhdistyy kauneus, kestävyys ja käytettävyys. Amuletti - sarja on muinaiskorujen salaperäisistä symboleista koostettu korusarja, joiden kerrotaan tuovan onnea kantajalle ja pitävän pahat henget loitolla.

Tutustu tästä kaikkiin Amuletti -korusarjan tuotteisiin!

SKU 63749
Brändi Kalevala
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Helat ja charmit, Riipukset
Materiaali Pronssi
Väri Kulta, Pronssi
Takuu 2 vuotta
mpn 38703132