Kalevala Euran sydän hopeariipus 2210951

Ei varastossa

SKU: 10468

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Korujen koko-opas

Hopeasta valmistettu Euran Sydän 2210951 riipus on yksi tunnetuimmista Kalevala klassikoista, jonka esikuva on peräisin viikinkiajan Eurasta. Sydän kertoo yleismaailmallisen ja ikuisen viestin. Kauniisti kuvioidun sydämen koko on 17 mm ja sen ketjun pituus on säädettävissä 42/45 cm pituuteen. Herkkä kaulakoru on täydellinen lahjaksi tai itsellesi ja sen sileä taustapuoli soveltuu kaiverrettavaksi. Voimme kaivertaa veloituksetta sydämen taakse esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Riipus on valmistettu käsityönä Suomessa pronssista ja se on saatavilla myös pronssisena. Kaikki Kalevala-korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa, mikä tekee niistä täydellisen lahjan.

SKU 10468
Brändi Kalevala
Kaiverrus 15
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea
mpn 2210951