Kalevala Koru Made in Helsinki Eira kaulakoru 6865 pronssi

d:Todella suosittu ja kaunis Kalevala Koru Made in Helsinki Eira 6865 kaulakoru on valmistettu kullanhohtoisesta kirkkaasta pronssista. Sen pituus on 45cm, mutta sen voi säätää myös 42cm pituiseksi. Kaikki Kalevala Korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa postikuluitta. Kalevala Korun Trendi mallistoon kuuluva Made in Helsinki Eira -korusarja on valmistettu Helsingin Maailman muotoilupääkaupunki 2012 -juhlavuoden kunniaksi. Korusarjan on suunnitellut huippusuunnittelija Vesa Nilsson. Korujen keskiössä on sydämet, jotka on useille tuttuja Eirassa sijaitsevan rakennuksen sydänkuvioilla koristellusta seinästä.

Sku: 4579

;
97,00 €
Kalevala Koru Made in Helsinki Eira kaulakoru 6865 pronssi 5 2

Kalevala Koru Made in Helsinki Eira kaulakoru 6865 pronssi

Kalevala Koru Made in Helsinki Eira kaulakoru 6865 pronssi

Tuotekoodi: 4579

Kalevala Koru Made in Helsinki Eira kaulakoru 6865 pronssi 5 2

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

130,00 €

97,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Todella suosittu ja kaunis Kalevala Koru Made in Helsinki Eira 6865 kaulakoru on valmistettu kullanhohtoisesta kirkkaasta pronssista. Sen pituus on 45cm, mutta sen voi säätää myös 42cm pituiseksi. Kaikki Kalevala Korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa postikuluitta.

Kalevala Korun Trendi mallistoon kuuluva Made in Helsinki Eira -korusarja on valmistettu Helsingin Maailman muotoilupääkaupunki 2012 -juhlavuoden kunniaksi. Korusarjan on suunnitellut huippusuunnittelija Vesa Nilsson. Korujen keskiössä on sydämet, jotka on useille tuttuja Eirassa sijaitsevan rakennuksen sydänkuvioilla koristellusta seinästä.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 4579
Brändi Kalevala Koru
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Pronssi
Väri Kulta, Pronssi

Pieni hetki