Kalevala Koru Made in Helsinki - Eira tappikorvakorut 6865 pronssi

d:Todella suositut Kalevala Koru Made in Helsinki Eira tappikorvakorut on valmistettu kullanhohtoisesta, kirkkaasta pronssista. Tuotteen tarkka tuotenimi on Kalevala Koru Made in Helsinki Eira 6865/T. Korvakorujen yksinkertaisesta muotoilusta huolimatta ne ovat todella kauniit ja sopivat niin arkeen kuin juhlaankin.  Kaikki Kalevala Korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa postikuluitta.Kalevala Korun Trendi mallistoon kuuluva Made in Helsinki Eira korusarja on valmistettu Helsingin Maailman muotoilupääkaupunki 2012 -juhlavuoden kunniaksi. Korusarjan on suunnitellut huippusuunnittelija Vesa Nilsson. Korujen keskiössä on sydämet, jotka on useille tuttuja Eirassa sijaitsevan rakennuksen sydänkuvioilla koristellusta seinästä.

Sku: 7151

;
52,50 €

Kalevala Koru Made in Helsinki - Eira tappikorvakorut 6865 pronssi

Kalevala Koru Made in Helsinki - Eira tappikorvakorut 6865 pronssi

Tuotekoodi: 7151

Kalevala Koru Made in Helsinki - Eira tappikorvakorut 6865 pronssi 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

70,00 €

52,50 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Todella suositut Kalevala Koru Made in Helsinki Eira tappikorvakorut on valmistettu kullanhohtoisesta, kirkkaasta pronssista. Tuotteen tarkka tuotenimi on Kalevala Koru Made in Helsinki Eira 6865/T. Korvakorujen yksinkertaisesta muotoilusta huolimatta ne ovat todella kauniit ja sopivat niin arkeen kuin juhlaankin.  Kaikki Kalevala Korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa postikuluitta.

Kalevala Korun Trendi mallistoon kuuluva Made in Helsinki Eira korusarja on valmistettu Helsingin Maailman muotoilupääkaupunki 2012 -juhlavuoden kunniaksi. Korusarjan on suunnitellut huippusuunnittelija Vesa Nilsson. Korujen keskiössä on sydämet, jotka on useille tuttuja Eirassa sijaitsevan rakennuksen sydänkuvioilla koristellusta seinästä.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 7151
Brändi Kalevala Koru
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Korvakorut
Materiaali Pronssi
Väri Kulta, Pronssi

Pieni hetki