Kalevala Koru Rajalinin sormus 1347 hopea

d:Börje Rajalinin suunnittelema hopeinen Rajalinin sormus 1347 on yksi suosituimmista Kalevala Koruista. Sen ajaton sileä ulkomuoto heijastaa Pohjoismaalaista yksinkertaista designia. Sormuksen leveys on 10,5mm ja siitä on saatavilla laaja skaala eri kokoja. Kokoja löytyy 14,5mm - 23mm, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva. Rajalinin sormusta valmistetaan myös kullasta ja valkokullasta. Kaikki Kalevala korut toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa.Ennen muinoin sormuksen ympyrämuotoon liittyi paljon taikauskoa. Uskotaan että sormusten vaihtaminen avioliiton yhteydessä on saanut vaikutteita näistä uskomuksista. Sormusten vaihtaminen symbolisoi ikuista liittoa ympyrämuotoisen, katkeamattoman ja "ikuisesti jatkuvan" sormuksen kautta.

Sku: 4865

;
98,00 €
Kalevala Koru Rajalinin sormus 1347 hopea 4 20

Kalevala Koru Rajalinin sormus 1347 hopea

Kalevala Koru Rajalinin sormus 1347 hopea

Tuotekoodi: 4865

Kalevala Koru Rajalinin sormus 1347 hopea 4 20

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

140,00 €

98,00 €

Tuotekuvaus

Börje Rajalinin suunnittelema hopeinen Rajalinin sormus 1347 on yksi suosituimmista Kalevala Koruista. Sen ajaton sileä ulkomuoto heijastaa Pohjoismaalaista yksinkertaista designia. Sormuksen leveys on 10,5mm ja siitä on saatavilla laaja skaala eri kokoja. Kokoja löytyy 14,5mm - 23mm, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva. Rajalinin sormusta valmistetaan myös kullasta ja valkokullasta. Kaikki Kalevala korut toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa.

Ennen muinoin sormuksen ympyrämuotoon liittyi paljon taikauskoa. Uskotaan että sormusten vaihtaminen avioliiton yhteydessä on saanut vaikutteita näistä uskomuksista. Sormusten vaihtaminen symbolisoi ikuista liittoa ympyrämuotoisen, katkeamattoman ja "ikuisesti jatkuvan" sormuksen kautta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 4865
Brändi Kalevala Koru
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Sormukset
Materiaali Hopea
Väri Hopea

Pieni hetki