Kalevala Koru Talon Sydän 6500 hopeakorvakorut

d:Kirkkaasta hopeasta valmistetuissa Talon Sydän 6500 korvakoruissa roikkuvan sydämen halkaisija on noin 10mm ja korvakorujen roikkumiskorkeus on noin 25mm. Hopeisissa korvakoruissa on kolme eri tavalla koristeltua sydäntä sisäkkäin. Talon sydän koukkukorvakoruja valmistetaan myös pronssista ja 14K kullasta. Kaikki Kalevala Korut toimitetaan brändin alkuperäisessä lahjarasiassa postikuluitta.Suomen parhaimmistoon kuuluvan huippuuunnittelijan, Tony Granholmin, suunnittelema Talon Sydän korusarja kuuluu Kalevala Korun Trendi-mallistoon. Korusarja on ilahduttanut suomalaisia jo vuosia, ja sen suosio ei ota laantuakseen.

Sku: 10575

;
45,50 €
Kalevala Koru Talon Sydän 6500 hopeakorvakorut 5 8
    • Kalevala Koru Talon Sydän 6500 hopeakorvakorut on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Kalevala Koru Talon Sydän 6500 hopeakorvakorut

Kalevala Koru Talon Sydän 6500 hopeakorvakorut

Tuotekoodi: 10575

Kalevala Koru Talon Sydän 6500 hopeakorvakorut 5 8

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

65,00 €

45,50 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Kirkkaasta hopeasta valmistetuissa Talon Sydän 6500 korvakoruissa roikkuvan sydämen halkaisija on noin 10mm ja korvakorujen roikkumiskorkeus on noin 25mm. Hopeisissa korvakoruissa on kolme eri tavalla koristeltua sydäntä sisäkkäin. Talon sydän koukkukorvakoruja valmistetaan myös pronssista ja 14K kullasta. Kaikki Kalevala Korut toimitetaan brändin alkuperäisessä lahjarasiassa postikuluitta.

Suomen parhaimmistoon kuuluvan huippuuunnittelijan, Tony Granholmin, suunnittelema Talon Sydän korusarja kuuluu Kalevala Korun Trendi-mallistoon. Korusarja on ilahduttanut suomalaisia jo vuosia, ja sen suosio ei ota laantuakseen.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 10575
Brändi Kalevala Koru
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Korvakorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea

Pieni hetki