Kalevala Koru Vanamo kääty, valkoinen helmi 6540

d:Kalevala Koru Vanamo 6540 kääty on valmistettu hopeasta ja sen pituus on 80cm. Kaulakoru on koristeltu roikkuvilla hopeisilla vanamon lehdillä, ja hopeisen ovaalin palloketjun molemmissa kärjissä roikkuvilla valkoisilla makeanveden helmillä. Kun ostat Vanamo kaulakorun, niin ostat itseasiassa todella monipuolisen korun, joka on muuttettavissa useilla eri tavoilla. Katso kaikki kuvat niin näet, kuinka saat muutettua sen esimerkiksi rannekoruksi. Kaulakorua voi käyttää myös kaksinkerroin. Kaikki Kalevala korut toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa. Kirsti Doukasin suunnittelema huippusuosittu Vamamo -korusarja kuuluu Kalevala Korun Trendi -mallistoon. Doukas suunnitteli korusarjan kuusimetsien kauniin ja herkän kukan eli Vanamon sekä Eino Leinon runon innoittamana. Runossaaan Leino kutsuu Vanamoa metsien ujoksi kaunottareksi.

Sku: 12442

;
126,00 €
Kalevala Koru Vanamo kääty, valkoinen helmi 6540 4.92 12
    • Kalevala Koru Vanamo kääty, valkoinen helmi 6540 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Kalevala Koru Vanamo kääty, valkoinen helmi 6540

Kalevala Koru Vanamo kääty, valkoinen helmi 6540

Tuotekoodi: 12442

Kalevala Koru Vanamo kääty, valkoinen helmi 6540 4 12

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

180,00 €

126,00 €

Tuotekuvaus

Kalevala Koru Vanamo 6540 kääty on valmistettu hopeasta ja sen pituus on 80cm. Kaulakoru on koristeltu roikkuvilla hopeisilla vanamon lehdillä, ja hopeisen ovaalin palloketjun molemmissa kärjissä roikkuvilla valkoisilla makeanveden helmillä. Kun ostat Vanamo kaulakorun, niin ostat itseasiassa todella monipuolisen korun, joka on muuttettavissa useilla eri tavoilla. Katso kaikki kuvat niin näet, kuinka saat muutettua sen esimerkiksi rannekoruksi. Kaulakorua voi käyttää myös kaksinkerroin. Kaikki Kalevala korut toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa.

Kirsti Doukasin suunnittelema huippusuosittu Vamamo -korusarja kuuluu Kalevala Korun Trendi -mallistoon. Doukas suunnitteli korusarjan kuusimetsien kauniin ja herkän kukan eli Vanamon sekä Eino Leinon runon innoittamana. Runossaaan Leino kutsuu Vanamoa metsien ujoksi kaunottareksi.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 12442
Brändi Kalevala Koru
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Helmi
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea, Valkoinen

Pieni hetki