Fossil Korut

78 tuotetta

  1. Fossil sormus JFS00106040
    Varastossa
    Fossil sormus JFS00106040 105,00 €
    63,00 €

78 tuotetta

Nuorekkaat Fossilin korut

Fossil on vuonna 1984 perustettu amerikkalainen brändi, jonka korut ovat trendikkäitä ja laadukkaita, mutta myöskin edullisia. Kun kaipaat asuusi  pientä piristystä, ruostumattomasta teräksestä ja upeasta nahasta valmistetut korut ovat omiaan viemään pukeutumisesi uudelle tasolle. Ajattomuus ja tyylikkyys ovat ensimmäiset sanat, jotka tulevat mieleen, kun puhutaan Fossil-koruista. Ne sopivat täydellisesti tuomaan piristystä arjen keskelle tai esimerkiksi lahjaksi rakkaalle puolisollesi. Löydät verkkokaupastamme toinen toistaan ihanammat Fossilin rannekorut, kaulakorut ja korvakorut. Tilaa nuorekkaat Fossil-korut verkkokaupastamme nopealla 1-2 arkipäivän ilmaisella toimituksella (ilmainen toimitus koskee Suomeen tehtyjä tilauksia).

 

Asusta koruilla

Vie asusi seuraavalle tasolle kiiltävällä teräksellä ja korkean luokan nahkakoruilla. Fossil korut ovat muotoilultaa tyylikkään yksinkertaisia, mikä tekee niiden yhdistelystä helppoa. Fossil tunnetaan alunperin kellojen valmistajana. Myös meidän valikoimastamme löydät laajan Fossil-kello kategorian. Fossil-korut toimivat erityisen kauniisti yhdistettynä Fossil-kellon pariksi koristeelliseksi kehykseksi. Puhdaslinjaisesta ja klassisesta kokoelmasta löydät kimalletta ja säihkettä. Fossil-koruvalikoimasta löydät koruja joka makuun. Brändin simppeli mutta mielenkiintoinen muotoilu on helposti lähestyttävä. Klassiset korut sopivat monen ikäisille.

 

Ihana lahja

Anna ystävälle, vaimolle tai vaikka kummilapselle lahjaksi kimalletta ja säihkettä. Fossil-korut ovat ihana lahja antaa ja saada. Hyvä hinta-laatusuhde on avain budjettisystävälliseen luksukseen jossa riittää ylellisyyden tuntu. Tyylikkäät miesten nahkarannekkeet ovat jo vuosia olleet suosittuja etenkin nuorten miesten keskuudessa ja kuuluvat Fossil-merkille ikonisten tuotteiden repertuaariin. Ilahduta vaikka poikaystävääsi pienellä yllätyksellä ja anna hänelle koru muistoksi sinusta. Korut toimitetaan valmistajan kauniissa alkuperäispakkauksissa 1-2 arkipäivän pikatoimituksella.

payments-logo
2020 All rights reserved.