Police korut

10 tuotetta

10 tuotetta

Trenditietoisen Police-korut

Police-korut ovat nuorekkaita ja trendikkäitä. Muodikas brändi tunnetaan laadukkaista miesten koruista. Police-korumallistoon kuuluu rannekoruja ja kaulakoruja joka lähtöön.Valikoimasta löytyy minimalistisia teräs riipuksia ja rentoja nahkarannekkeita. Police-korut tehdään laadukkaista materiaaleista ja brändi suosii koruissaan etenkin aitoa nahkaa ja tyylikästä terästä. Laadukkaat materiaalit mahdollistavat kestävän asusteen, joka sopii  hyvin jokapäiväiseen käyttöön. Police-korujen joukosta jokainen löytää varmasti omaan makuun istuvan korun. Police-kaulakoru tai rannekoru voi myös olla hyvä lahjaidea miehelle. Valikoiman simppelit ristiriipukset sopivat esimerkiksi erinomaisesti tuoreelle rippikoululaiselle. Korut toimitetaan niiden tyylikkäissä alkuperäisissä pakkauksissa. Tutustu verkkokauppamme laajaan Police-korumallistoon, ja tilaa korut nopealla ja ilmaisella 1-2 arkipäivän toimituksella (ilmainen toimitus koskee Suomeen tehtyjä tilauksia).

Rohkeaa Police-tyyliä

Brändille ominaista on sen rohkea ja särmikäs muotoilu. Yritys on esitellyt luomuksiaan jo vuodesta 1983 lähtien, jolloin se aloitti toimintansa Italiassa.  Kasari-fiilis ja brändiä alunperinkin inspiroinut amerikkalainen elämäntyyli huokuvat Policen mallistoista. Police-koruista voit löytää yritykselle tyypillistä urbaania kaupunkilaiskarismaa, mutta korut sopivat myös boheemimmalle persoonalle. Luonteikkaat korut ovat tyyliltään raikkaita ja aikaansa edellä. Police-korut sopivat loistavasti oman makunsa tunteville ja itsevarmoille tyypeille. Särmikkäiden miesten korujen lisäksi Police tunnetaan tyylikkäistä rannekelloistaan. Brändin miehekkäät ja modernit asusteet istuvat yhteen luoden harkitun asukokonaisuuden. Tutustu siis myös Police kelloihin, ja kokeile kellon yhdistämistä yksinkertaiseen rannekoruun. Miesten koruilla saat muokattua helposta vakioasustasi muodikkaan kokonaisuuden. Policen tyyli näyttää erityisen hyvältä yhdistettynä esimerkiksi yksinkertaiseen teepaitaan ja joka miehen kaapista löytyviin lempifarkkuihin. Kokeile yhdistää korut myös juhlavampaan asuun, mikäli sinusta tuntuu että kokonaisuus kaipaa hieman enemmän asennetta. Vain luovuus on rajana mitä näiden asusteiden stailaamiseen tulee!

 

Miesten korut

Mitä miesten asusteisiin tulee ei koruja kannata unohtaa. Tarkkaan valitut korut toimivat viimeistelevänä yksityiskohtana ja nostava päivän lookin uudelle tasolle. Mikäli korut vielä uupuvat sinun asustekokoelmastasi, haluamme rohkaista sinua antamaan niille mahdollisuuden. Koruilla asustaminen on helppoa - kunhan korujen määrän pitää harkittuna et oikeastaan voi mennä niiden kanssa pieleen. Yksinkertaisella rannekorulla voit tuoda kellon esille uudessa valossa ja muuttaa sen tyylin täysin. Valitse korut lempikellosi mukaan. Hyvä nyrkkisääntö on pitää huolta siitä että asusteiden värit istuvat yhteen . Älä esimerkiksi yhdistele kullan ja hopean sävyjä samassa asussa vaan varmista, että väripaletti pysyy maltillisena. Yksinkertaiset kaulakorut on helppo tapa aloittaa mikäli koruasusteet kiinnostavat, mutta et oikein tiedä mistä aloittaisit. Korulla luot asuun kolmiulotteisuutta, ja etenkin yksivärisen teepaidan tai rennon kauluspaidan kaverina se näyttää oikein imartelevalta!

payments-logo
2020 All rights reserved.