Gaura Pearls

35 tuotetta

35 tuotetta

Gaura Pearls -korut on valmistettu aidoista viljellyistä makeanvedenhelmistä. Ne edustavat laadukasta käsityötä ja kaunista viimeistelyä. Klassiseen helmeen on yhdistetty modernia designia, jossa kaunis hopeinen työnjälki on keskeisessä osassa. Gaura Pearls -korut ovat uniikkeja, käsintehtyjä taideteoksia.

Ihastuttavat Gaura Pearlsin helmikorut

Gaura Pearls valmistaa upeita designluomuksia, joissa yhdistyvät allergiatestattu ja rodinoitu 925 sterling -hopea sekä aidot viljellyt makeanvedenhelmet. Gaura Pearls -helmikorut rakennetaan käsityönä Euroopassa, ja niiden korkea laatu varmistetaan valitsemalla vain parhaat helmet ja raaka-aineet. Uniikeissa ja moderneissa Gaura Pearlsin koruissa hopeinen työnjälki onkin keskeisessä osassa. Yritys mainitsee viisi tärkeää arvoa, joihin heidän koko toimintansa pohjautuu: laatu, käsityö, suomalainen yrittäjyys, design ja luonnollinen kauneus. Jos haluat uniikit ja käsintehdyt korut, ovat Gaura Pearlsit täydellinen valinta. Ne tuovat piristystä arkeesi ja vievät juhlapukeutumisesti uudelle tasolle.

Kattavasta Gaura Pearls -valikoimastamme löydät niin kaula-, korva- kuin rannekorutkin. Tilaa huippumuodikkaat Gaura Pearls -korut nopealla 1-2 arkipäivän ilmaisella toimituksella.

payments-logo
2020 All rights reserved.