House of Elliott

4 tuotetta

4 tuotetta

Hullaannu helmistä!

House of Elliott -tuotemerkki edustaa aitoa suomalaista korudesignia. Nämä ajattomat helminauhat syntyvät alusta loppuun käsityönä, vain parhaita materiaaleja hyödyntäen. Koruissa käytetyt viljellyt helmet ja puolijalokivet on valikoitu erittäin tarkkaan, joten jokainen tuote on takuulla korkealaatuinen!

House of Elliottin perustaja ja pääsuunnittelija Liisa Rantakari-Elliott painottaa työssään koruista syntyviä iloisia kokemuksia. Juhlallisuutta ja itsevarmuutta lisäävät korut luovat käyttäjilleen ihania muistoja elämän suurista hetkistä. Vuosia Pekingissä asunut Rantakari-Elliott on tuonut yrityksensä tuotteisiin myös kosolti itämaisia vaikutteita. Rakkaus helmiin näkyy paitsi House of Elliottin valloittavassa designissa, myös korujen poikkeuksellisissa hinnoissa. Helminauhojen lumo kuuluu kaikille - lompakon koosta riippumatta!

Suomessa on monesti helpompaa olla vaatimaton kuin ilmaista itseään rohkeasti. House of Elliott pyrkii muuttamaan tätä perinteisiä suomalaista ajatusmaailmaa. Korut kuuluvat juhlapäivien lisäksi myös arkeen, eikä näyttävämpiäkään asusteita ole syytä pelätä. Liisa Rantakari-Elliottin mielessä jokaiselle korulle muodostuu jo suunnitteluvaiheessa sen potentiaalinen kantaja. Persoonallisuuden lisäksi tuotteet ovat myös hyvin monikäyttöisiä. Monissa malleissa yhdestä korusta saa loihdittua helposti useammankin yksittäisen kappaleen.

payments-logo
2020 All rights reserved.