Koiran nimilaatat

10 tuotetta

Miksi käyttää koiran nimilaattaa

Koirat ovat meille yksiä elämämme tärkeimpiä asioita. Koirat ovat rakkaita ystäviä, jotka ovat mukana merkittävän osan elämästämme. Moni muistaa juuri nuo pörröiset kaverukset lapsuudestaan. Koirat tuovat iloa arkeen ja helpottavat seurallaan murheen hetkinä. Juuri tämän takia on tärkeää varmistaa näiden rakkaiden kaverusten turvallisuus ja liikkeet. Koirien nimilaatat ovat erinomainen keino turvata koirasi liikkeet. Nimilaattaan voit kaiverruttaa tai kirjoittaa koirasi nimen, oman nimesi, osoitteen ja puhelinnumeron. Koiran nimilaatta on tästä syystä erittäin arvokas varuste, jotta koirasi pääsee turvallisesti takaisin kotiin. Lisääntyneen turvallisuuden lisäksi koiran nimilaatta on kauniin näköinen ja tekee lemmikistäsi edustavan näköisen. Keskisen Kellolta löydät useita kauniita koirien nimilaattoja.

Koiran nimilaatta on näkyvyytensä ansiosta monella tapaa toimivampi ratkaisu verrattuna esimerkiksi mikrosiruun. Nimilaatta herättää huomiota erinomaisella näkyvyydellään ja kannustaa tämän ansiosta tuntemattomia auttamaan kadonnutta koiraa ja tämän huolestunutta omistajaa. Koiran nimilaatan avulla tuntemattoman on helppo ottaa omistajaan saman tien yhteyttä.

Koirien nimilaattojen tiedot

Koiran nimilaattaan voi kaiverruttaa useita eri tietoja, kuten oman nimesi, lemmikkisi nimen, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja eri työ- tai kotiosoitteesi. Koirien nimilaatat ovat mitä erinomaisin keino turvata rakkaiden lemmikkien turvallisuus. Lemmikkien nimilaatat sopivat käytettäväksi yksinään tai mikrosirujen kanssa. Nimilaattaan kannattaa esimerkiksi kirjata mikrosirun numero.