Pandora Marvel

25 tuotetta

Loading...
 1. Pandora Marvel x Pandora Scarlet Witch hela 792763C01
  -15%
  Pandora Pandora Marvel x Pandora Scarlet Witch hela 792763C01
  Varastossa
  59,00 €
  50,00 €
 2. Pandora Marvel x Pandora Spider-Man Mask Pavé korvakorut 292354C01
  Pandora Pandora Marvel x Pandora Spider-Man Mask Pavé korvakorut 292354C01
  Väliaikaisesti loppu
  69,00 €
  59,00 €
 3. Pandora Marvel x Pandora Spider-Man Camera Selfie hela 792352C01
  Pandora Pandora Marvel x Pandora Spider-Man Camera Selfie hela 792352C01
  Väliaikaisesti loppu
  59,00 €
  50,00 €

25 tuotetta

Pandora Marvel -korut jokaiselle Marvel-fanille

Pandora kutsuu suositut Marvel-hahmot koolle tyylikkäillä Marvel X Pandora -koruilla! Iron Man, Black Widow, Hulk, Thor ja monta muuta suosikkia ovat nyt osa suosittua Pandora Moments -korusarjaa. Vuonna 2020 ensimmäistä kertaa julkaistu korusarja on saanut myöhemmin lisäyksenä Marvel Hämähäkkimies-korut Avengers korujen rinnalle. Tutustu upeaan valikoimaan, lumoudu yksityiskohdista ja kohtaa omat suosikit. Voit yhdistää ja stailata Pandoran X Marvel -helat omalla tyylilläsi Pandora Moments -malliston koruihin ja asusteisiin. Pandora Marvel -koru sopii jokaiselle iästä tai sukupuolesta riippumatta.

Jokainen Marvel X Pandora -koru toimitetaan sen tyylikkäässä alkuperäispakkauksessa nopealla ilmaisella toimituksella suoraan omalta varastoltamme. Lähettämällä korut omalta varastolta, pystymme tarjoamaan sinulle erittäin nopeat toimitusajat.

Marvel X Pandora The Avengers

Marvel X Pandora The Avengers on Pandoran ensimmäinen Marvel-mallisto, joka julkaistiin keväällä 2022 täyttäen vihdoin fanien toiveet. Suosittujen the Avengers-elokuvista tuttujen supersankareiden inspiroima korusarja herättää legendaariset Marvel-hahmot eloon tyylikkäällä tavalla. Marvel X Pandora The Avengers -sarjassa nähdään mm. Hulk, Thor, Iron Man, Black Panther, Black Widow ja monta muuta valkokankaalta tuttua suosikkia. Kokoa oma supersankareiden tiimi tai löydä täydellinen lahja Marvel-fanille. Malliston korut on valmistettu laadukkaasta sterling-hopeasta ja osa koruista on viimeistelty upealla 14 karaatin kultauksella. Pikkutarkat Marvel-taiteilijoiden kanssa yhteistyössä suunnitellut yksityiskohdat vaikuttavat jopa kriittisimmän Marvel-fanin. Pandora-helojen upeat kaiverrukset, korukivet ja emalivärien loiste eivät jätä kylmäksi tälläkään kertaa.

Stailaa Pandora Marvel-helat omalla tyylilläsi

Pandora Marvel -helat ovat yhteensopivia suosittujen Pandora Moments -malliston korujen ja asusteiden kanssa. Luo oma upea Pandora-kokonaisuutesi ja yhdistä helat omalla tyylilläsi. Voit esimerkiksi keräillä Pandora Marvel -helat rannekorulle tai pujottaa ne kaulakoruun. Isälle tai pojalle varma lahja on lisätä lempi Marvel-koru Pandoran avaimenperään. Vain mielikuvituksesi on rajana!


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.