Partakorut

18 tuotetta

Loading...
 1. Northern Viking Jewelry NVJHE009 partakoru Wolf Head
  Northern Viking Jewelry Northern Viking Jewelry NVJHE009 partakoru Wolf Head
  Väliaikaisesti loppu
  9,90 €
 2. Northern Viking Jewelry Black Thor partakoru NVJHE001
  Northern Viking Jewelry Northern Viking Jewelry Black Thor partakoru NVJHE001
  Väliaikaisesti loppu
  9,90 €
 3. Northern Viking Jewelry NVJHE002 partakoru Knotwork
  Northern Viking Jewelry Northern Viking Jewelry NVJHE002 partakoru Knotwork
  Väliaikaisesti loppu
  9,90 €

18 tuotetta

Valikoima näyttäviä partakoruja

Partakorut tekevät paluun kaikkien näiden vuosien jälkeen. Valikoimastamme löytyy suuri määrä tyylikkäitä partakoruja, jotka viimeistelevät upeasti kasvatetun parran. Näissä upeissa koruissa on se erityispiirre, että ne toimivat erinomaisesti niin parrassa, hiuksissa kuin riipuksena ketjukorussa. Käytitpä sitten yhtä, kahta tai useampaa korua parrassa, näiden asusteiden avulla kuka tahansa mies voi kerätä laajaa ihastelua parralleen.

Miehekkään korun historiaa

Partakorut ovat olleet aikoinaan kovassa suosiossa viikinkien ja pohjoismaalaisten miesten keskuudessa. He ovat käyttäneet metallisia partakoruja ylpeydellä niin arjessa kuin juhlassa. Nyt on tullut aika, että myös modernit miehet liittyvät heihin ja käyttävät partakoruja itsevarmuudella. Nykypäivänä parta on miehekkyyden yksi kulmakivi ja näinollen kuvastaa urheaa ja itsevarmaa miestä, joka ei pelkää näyttää omaa luonnettaan maailmalle. Hopeakorut tuovat partaasi tietynlaisen säväyksen. Materiaali on yleensä melko kiiltävää, hyvin kiillotettua ja erityisen tyylikkään harmaata. Tietenkin tiedämme sen ensisijaisen ominaisuuden: se ei värjäydy eikä ruostu! Lisäksi se on vankka kuin iän myötä kovettunut kivi.

Erittäin nopea 1-2 arkipäivän toimitus

Suuri osa ajattelisi, että parta pystyy itsestään tekemään suuren vaikutuksen. Todellisuudessa korut parrassa auttavat nostamaan tason vielä asteen korkeammalle. Kaikki tietävät jo, että parta vaatii paljon sitoutumista, ja vaikka se on yksilöllisyyden symboli, se on aina ollut enemmänkin miehekkyyden osoitus. Itseasiassa tutkimukset osoittavat, että kaikenikäiset naiset ja miehet näyttävät olevan yhtä mieltä siitä, että parrakkaat miehet ovat viehättävämpiä, voimakkaampia ja kypsempiä kuin miehet, joiden on säilytettävä puhtaaksi ajeltu ulkonäkö. Kaiken lisäksi näyttävät partakorut pitävät parran puhtaana ja suorana läpi päivän. Meiltä saat nopean 1-2 arkipäivän toimituksen tai ilmaisen toimituksen! Muista myös, että jos mikä tahansa menee mönkään, saat ilmaisen 60 päivän palautuksen. Tule tutustumaan näyttävään mallistoon!


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.