Son of Noa

Rajaa
Listausvalinnat
Hinta
Kiven tyyppi
Väri

9 tuotetta

9 tuotetta

Son of Noa on yksi tunnetuimmista tanskalaisen Nordahl Andersenin tuotebrändeistä. Koruissa käytetään aitoja ja komeita valmistusmateriaaleja, muun muassa vasikan nahkaa sekä useita erilaisia korukiviä, kuten onyksiaa & obsidiaania. Son of Noa -valikoimasta löytyy takuuvarmasti komea vaihtoehto juuri sinulle!

Nordahl Andersen on uniikki menestystarina Tanskan historiassa. Heidän salaisuutensa on erinomainen asiakaspalvelu, väsymätön sitkeys, innovointikyky sekä nopea "tuumasta toimeen" -mentaliteetti.


Yhtiö perustettiin vuonna 1984 N.O. Andersenin toimesta. Andersen kiersi tanskalaisia jalokivikauppoja ja myi käsitöitään heille. Vuonna 2007 yrityksen toiminta siirtyi hänen jälkeläisilleen.  Yritys voitti vuonna 2015 "Vuoden innovaattori jalokivialalla" -palkinnon. Kilpailun tuomaristo kuvasi voittajaa näillä sanoilla:

Nordahl Andersenilla ajatellaan korujen myyntiä laatikon ulkopuolelta. Heidän asiakaspalvelunsa on huippuluokkaa, joustavaa ja hyvätahtoista. Bisnespuolella he ovat ystävällisiä, luotettavia, ammattimaisia sekä ahkeria. Toisin sanoen he ovat loistava kauppakumppani joka kuuntelee, löytää ratkaisuja ja joka keksii uusia tuotteita ja designejä hyvällä menestyksellä!

Tänä päivänä Nordahl Andersen on useiden tunnettujen brändien omistaja ja innovoija.

Näistä yksi on Son of Noa, joka on brändinä erikoistunut näyttäviin miesten koruihin. Koruissa käytetään vain parhaimpia luonnollisia materiaaleja. Ne valmistetaan käsityönä Nordahl Andersenin tehtaalla Horsensissa, Tanskassa.

payments-logo
2020 All rights reserved.