Kuvioitu korttikotelo HN820

d:Edullinen ja tyylikkäästi kuvioitu luottokorttikotelo. Kotelo on valmistettu metalliseoksesta, joka on pinnoitettu kirkaalla kromilla. Kotelon sisään mahtuu 6 luottokorttia. Toimitus ja kaiverrus veloituksetta.Kotelon mitat: 96 x 65 x 13 mmVoimme kaivertaa ilmaiseksi kotelon kannessa olevaan sileään kohtaan esimerkiksi nimikirjaimet (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tekstityyli: Tekstaten Kaunolla Vanessa  

Sku: 8005

19,00 €
    • Kuvioitu korttikotelo HN820 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Kuvioitu korttikotelo HN820

Kuvioitu korttikotelo HN820

Tuotekoodi: 8005

Kuvioitu korttikotelo HN820 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

19,00 €

Tuotekuvaus

Edullinen ja tyylikkäästi kuvioitu luottokorttikotelo. Kotelo on valmistettu metalliseoksesta, joka on pinnoitettu kirkaalla kromilla. Kotelon sisään mahtuu 6 luottokorttia. Toimitus ja kaiverrus veloituksetta.

Kotelon mitat: 96 x 65 x 13 mm

Voimme kaivertaa ilmaiseksi kotelon kannessa olevaan sileään kohtaan esimerkiksi nimikirjaimet (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaten
Kaunolla
Vanessa

 

Tekniset tiedot

Tuotenumero 8005

Pieni hetki