Leijona Hoods Töölö Office White 5120-4677

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 56370
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Leijona Hoods Töölö Office White 5120-4677 unisex- rannekello sopii moneen eri tilanteeseen ja asuun. Tämä Helsingin Töölön vivahteikkaasta elämänmenosta inspiraationsa saanut kello yhdistelee kauniisti klassisen ja modernin, ja kellotaulussa sopusoinnussa istuu pehmeän pyöristetty viikonpäivänäyttö kello 12:sta sekä hieman paksummat, kulmikkaat viivaindeksit. Mattahopeinen runko on tyylikäs, ja sen hillitty väritys on kauniisti sopusoinnussa kellon valkoisen taulun sekä krokotiilikuvioidun nahkarannekkeen kanssa. Kello on varustettu TMI VJ45B12F -kvartsikoneistolla, ja taulua suojaa mineraalilasi. Koska rungon leveys on 38 mm, se istuu hyvin pienempäänkin ranteeseen, ja Leijona Hoods Töölö Afterwork 5120-4677 sopii myös pukukelloksi. Leijona-kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta Leijona kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivänmäärän (15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

SKU 56370
Brändi Leijona
Rungon leveys 38 mm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon paksuus 9
Rannekkeen pituus 160-210 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiviys 50m / 5atm
Takuu 2 vuotta
mpn 5120-4677