Leijonat hopeariipus, iso

d:Leijonat -korumalliston iso hopeariipus. Riipus on valmistettu Suomessa 925-Sterling hopeasta. Koru on patinoitu. Riipuksen lenkin korkeus on 7mm ja leveys 3mm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.Leveys 30mm, korkeus 40mmPaino n. 7,5gOstamalla Leijonat -korun tuet Suomen nuorisojääkiekkoilijoita, sillä osa korun tuotosta ohjataan uuden leijonasukupolven kasvattamiseen!Voimme kaivertaa veloituksetta riipuksen taakse esimerkiksi nimikirjaimet tai päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tekstityyli:TekstatenKaunollaVanessa 

Sku: 5191

68,00 €
    • Leijonat hopeariipus, iso on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Leijonat hopeariipus, iso

Leijonat hopeariipus, iso

Tuotekoodi: 5191

Leijonat hopeariipus, iso 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

68,00 €

Tuotekuvaus

Leijonat -korumalliston iso hopeariipus. Riipus on valmistettu Suomessa 925-Sterling hopeasta. Koru on patinoitu. Riipuksen lenkin korkeus on 7mm ja leveys 3mm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.
  • Leveys 30mm, korkeus 40mm
  • Paino n. 7,5g

Ostamalla Leijonat -korun tuet Suomen nuorisojääkiekkoilijoita, sillä osa korun tuotosta ohjataan uuden leijonasukupolven kasvattamiseen!

Voimme kaivertaa veloituksetta riipuksen taakse esimerkiksi nimikirjaimet tai päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

 

Tekstityyli:
Tekstaten
Kaunolla
Vanessa

 

Tekniset tiedot

Tuotenumero 5191
Kategoria Miesten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Riipukset
Materiaali Hopea
Väri Hopea

Pieni hetki