Leijonat hopeariipus, pieni

d:Leijonat -korumalliston pieni hopeariipus. Riipus on valmistettu Suomessa 925-Sterling hopeasta. Koru on patinoitu. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.Leveys 23mm, korkeus 31mmPaino n. 4gOstamalla Leijonat -korun tuet Suomen nuorisojääkiekkoilijoita, sillä osa korun tuotosta ohjataan uuden leijonasukupolven kasvattamiseen! Voimme kaivertaa ilmaiseksi riipuksen taakse esimerkiksi nimikirjaimet tai päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tekstityyli:Tekstaus Kauno Vanessa  

Sku: 5189

49,00 €
    • Leijonat hopeariipus, pieni on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Leijonat hopeariipus, pieni

Leijonat hopeariipus, pieni

Tuotekoodi: 5189

Leijonat hopeariipus, pieni 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

49,00 €

Tuotekuvaus

Leijonat -korumalliston pieni hopeariipus. Riipus on valmistettu Suomessa 925-Sterling hopeasta. Koru on patinoitu. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.
  • Leveys 23mm, korkeus 31mm
  • Paino n. 4g

Ostamalla Leijonat -korun tuet Suomen nuorisojääkiekkoilijoita, sillä osa korun tuotosta ohjataan uuden leijonasukupolven kasvattamiseen!

Voimme kaivertaa ilmaiseksi riipuksen taakse esimerkiksi nimikirjaimet tai päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaus
Kauno
Vanessa

 

Tekniset tiedot

Tuotenumero 5189
Kategoria Miesten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Riipukset
Materiaali Hopea
Väri Hopea

Pieni hetki