Love Locks -lemmenlukot kaiverruksella, 5 eri väriä

Sku: 5886

24,00 €
-17%

Love Locks -lemmenlukot kaiverruksella, 5 eri väriä

Lisää kuvia

Love Locks -lemmenlukot kaiverruksella, 5 eri väriä

Tuotekoodi: 5886

Love Locks -lemmenlukot kaiverruksella, 5 eri väriä 0 0

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Special Price 24,00 €

Hinta: 29,00 €

Tuotekuvaus

Love Locks lemmenlukot ovat romanttinen lahjaidea hääparille, kihlaparille tai omalle puolisolle merkkipäivänä. Love Locks lemmenlukot ovat alumiinirunkoisia riippulukkoja, joissa on anodisoitu väripinta. Lukkojen rungon pinta on viimeistelty kiillottamalla. Lukoissa on karkaistu terässanka. Lukkojen mukana toimitetaan yksi avain.

Voimme kaivertaa veloituksetta lukkoon esimerkiksi nimet ja päivämäärän. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaten
Kaunolla
Vanessa

 

Mikä on lemmenlukko?

Lemmenlukko on romanttinen tapa merkitä ikuinen onni molemmille tärkeään paikkaan. Lemmenlukko kiinnitetään symboloimaan rakkauden kestävyyttä.

Lemmenlukko on etenkin Keski-Euroopassa suosittu tapa, jolla rakastavaiset sinetöivät ikuisen onnen. Lukkoon kaiverretaan parin nimet tai nimikirjaimet ja vuosiluku, jonka jälkeen lukko käydään ripustamassa sillan kaiteeseen. Kun lukko on lukittu, pari heittää avaimen veteen.

Lemmenlukon historia

Lemmenlukon perinne juontaa juurensa Unkarista, jossa rakastavaiset alkoivat ripustaa riippulukkoja Pecsin kaupungin porttiin kahdeksankymmentä-luvun alussa. Unkarista tapa on levinnyt ympäri Etelä-Eurooppaa ja Baltian maita.

Serbian Vrnjacka Banja-nimisessä kaupungissa sijaitsee toinen rakkauden lukoista kuuluisa paikka. Most Ljubavi (rakkauden silta) on täynnä rakastavaisten kiinnittämiä lukkoja ja se on kuuluisin Vrnjacka Banjan viidestätoista sillasta. Serbialaisen Nada Fell -nimisen opettajattaren ja Relja-nimisen upseerin traaginen rakkaustarina, joka tapahtui ensimmäisen maailmansodan aikoihin on innoittanut rakastavaisia kiinnittämään lukkoja Most Ljubavin siltaan. Parin kerrotaan tapailleen Most Ljubavi sillalla.

Lemmenlukko tänään

Nykyään lemmenlukkoja löytyy useista Euroopan kaupunkien silloista ja kaiteista. Keski-Euroopan ja Baltian-maista tapa on leviämässä myös kohti pohjoismaita ja Suomessakin rakkaudenlukkoja voi jo löytää joidenkin siltojen kaiteista. Tampereella sijaitsevasta patosillasta on muodostumassa rakkauden silta ja Helsingissä Katajanokan silta on nimetty rakkauden sillaksi.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 5886

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin