Luminox Automatic Sport Timer 0937

Ei varastossa

SKU: 61399

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Luminox Automatic Sport Timer 0937 -rannekello yhdistää sveitsiläisen automaattisen liikkeen urheilulliseen ilmeeseen. Tämän kellon silmiinpistävän vihreä kehysrengas on päällystetty keramiikalla, mikä tekee siitä erittäin naarmuuntumattoman. Yhteensopivassa vihreässä kellotaulussa on safiirilasi, päivyri ja korostuvat valkoiset numerot, luminoituvat indeksit ja osoittimet. Rungon kääntöpuolella voit ihailla Swiss Automatic SELLITA -koneiston toimintaa, jonka käyntivara on 38 tuntia.

Luminox Automatic Sport Timer 0937 runko ja ranneke on valmistettu 316L ruostumattomasta kirurginteräksestä. Rungon leveys on 42 mm ja paksuus 13 mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 24 mm. Kello kuuluu vesitiiviysluokkaan 200m / 20atm, joten se on erikoisvesitiivis ja soveltuu laitesukellukseen.

Sveitsiläisille Luminox-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

SKU 61399
Brändi Luminox
Rungon leveys 42 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 24mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon paksuus 13
Rannekkeen pituus 155 - 215 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Vihreä
Vesitiiviys 200m / 20atm
Takuu 2 vuotta
mpn XS.0937