Luminox Bear Grylls Mountain 3737 Limited Edition

Ei varastossa

SKU: 61411

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Luminox Bear Grylls Mountain 3737 Limited Edition on rajoitettu painos, joka juhlii Bear Gryllsin eeppisen saavutuksen 25. vuosipäivää, kun hän kiipesi maan korkeimmalle vuorelle Mount Everestille. Tämä erityinen kello on rajoitettu 800 kappaleeseen maailmanlaajuisesti, ja siinä on silmiinpistävä valkoinen kellotaulu, syvänsininen hihna ja punainen kruunu, joka vastaa Mount Everest vuoren kotipaikan Nepalin lipun värejä. Rungon takaosaa koristaa kohokuvio Mount Everestista ja ulkorenkaaseen on merkitty "8848M" - Mt Everestin korkeus. Kellossa on erittäin kevyt CARBONOX™-runko ja kaksisuuntainen kehys. Kellotaulussa on kestävä safiirilasi heijastamattomalla pinnoitteella ja luminoituvat indeksit ja osoittimet luettavuuden parantamiseksi.

Luminox Bear Grylls Mountain 3737 Limited Edition kellon CARBONOX™-runko on kuusi kertaa kevyempää kuin teräs, kolme kertaa kevyempää kuin titaani, ja antimagneettinen. Iholle CARBONOX™ on erittäin miellyttävää ja allergiavapaata, koska materiaali ei sisällä metallia. Rungon leveys on 43 mm ja paksuus 13 mm. Kumista valmistetun sinisen rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 24 mm. Kello kuuluu vesitiiviysluokkaan 200m / 20atm, joten se on erikoisvesitiivis ja soveltuu laitesukellukseen.

Sveitsiläisille Luminox-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

SKU 61411
Brändi Luminox
Rungon leveys 43 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Muovi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 24mm
Rannekkeen väri Sininen
Rungon paksuus 13
Rannekkeen pituus 155 - 215 mm
Rungon väri Musta
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiviys 200m / 20atm
Takuu 2 vuotta
mpn XB.3737