Luminox Bear Grylls Mountain 3739

Ei varastossa

SKU: 61416

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Luminox Bear Grylls Mountain 3739 -rannekellossa on erittäin kevyt CARBONOX™-runko ja kaksisuuntainen kehys, jossa on kardinaalipisteet. Kellotaulussa on kestävä safiirilasi heijastamattomalla pinnoitteella ja luminoituvat indeksit ja osoittimet luettavuuden parantamiseksi. Rungon takaosaan on kaiverrettu Bear Gryllsin signeeraus ja hänen kuuluisa mottonsa "Never Give Up" kellotaulun reunaan.

Luminox Bear Grylls Mountain 3739 kellon CARBONOX™-runko on kuusi kertaa kevyempää kuin teräs, kolme kertaa kevyempää kuin titaani, ja antimagneettinen. Iholle CARBONOX™ on erittäin miellyttävää ja allergiavapaata, koska materiaali ei sisällä metallia. Rungon leveys on 43 mm ja paksuus 13 mm. Kumista valmistetun mustan rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 24 mm. Kello kuuluu vesitiiviysluokkaan 200m / 20atm, joten se on erikoisvesitiivis ja soveltuu laitesukellukseen.

Sveitsiläisille Luminox-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

SKU 61416
Brändi Luminox
Rungon leveys 43 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Muovi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 24mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon paksuus 13
Rannekkeen pituus 155 - 215 mm
Rungon väri Musta
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 200m / 20atm
Takuu 2 vuotta
mpn XB.3739