Luminox Bear Grylls Survival ECO 42 mm, Rule of 3 3721.ECO

Varastossa (Määrä: 2)

SKU: 56409
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Luminox Bear Grylls Survival ECO 42 mm, Rule of 3 3721.ECO täyttää kaikki hyvälle ulkoilukellolle tärkeät ominaisuudet. Kellon on valmistanut sveitsiläinen Luminox, joka on erikoistunut juuri taktisiin kelloihin sekä kelloihin, joiden täytyy toimia myös ääriolosuhteissa. Kello on suunniteltu yhdessä seikkailusarjoista tutun survivalistin Bear Gryllsin kanssa. Runko on varustettu sveitsiläisella kvartsikoneistolla, ja taulua suojaa mineraalilasi. Taulussa oleva Luminox Light Technology (LLT) -luminointitekniikka takaa 25 vuotta yhtäjaksoisesti pimeässä loistavat indeksit ja viisarit, mikä takaa näkyvyyden myös heikoissa olosuhteissa. Tuntiviisari ovat väriltään kirkkaan vihreät. Minuuttiviisari sekä klo 12:n merkinnät kellotaulussa ja kierrettävässä kehässä hohtavat oransseina.

Paitsi kestävä ja monipuolinen, kellon valmistuksessa on kiinnitetty huomio myös ympäristöön. Materiaalinsa tämä kello on saanut Thaimaan edustalta kerätystä merimuovista. Tuosta jätemateriaalista on jalostettu Sveitsiläisessä laoratorioissa Luminoxin oma #tide-materiaali, ja kellon ranneke ja runko on 100 %:sesti uusiokäytettyä, kierrätettyä muovia. Kellon rannekkeessa on lisäksi Bear Gryllsin rule of 3-ohjeen karuissa oloissa selvitymiseen. Kokonaisuudessaan kellon runko on hyvin sopusuhtainen taktiseksi kelloksi, ja on vain 42 mm leveä ja 14 mm paksu, mikä tekee käytöstä miellyttävää. Mineraalilasin alta kellotaulusta löytyy Bear Gryllsin motto "NEVER GIVE UP". Ruuvikiinnitteinen takakansi yhdessä 200 m vesitiiveyden kanssa takaa, että kello kestää hyvin kovemmatkin ääriolosuhteet liikuit sitten maalla, merellä tai ilmassa. Luminox Bear Grylls Survival ECO 42 mm, Rule of 3 3721.ECO paino on 77 grammaa.

Sveitsiläisille Luminox-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

SKU 56409
Brändi Luminox
Rungon leveys 42 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Muovi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 24mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon paksuus 14
Rannekkeen pituus 165 - 225 mm
Rungon väri Muut värit
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 200m / 20atm
Takuu 2 vuotta
mpn XB.3721.ECO