Luminox ICE-SAR Arctic 46 mm 1052

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 56402
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Luminox ICE-SAR Arctic 46 mm 1052 on täydellinen valinta ulkoilmakelloksi. Tämä armeijakello on luotettavaa sveitsiläistä laatua, ja CARBONOX™-rungon sisällä tikittää sveitsiläinen Ronda 515-kvartsikoneisto. CARBONOX™-runko takaa, että kello on paitsi erittäin kestävä, myös huomattavan kevyt ja miellyttävä ranteessa. Materiaalina CARBONOX™ on kuusi kertaa kevyempää kuin teräs, kolme kertaa kevyempää kuin titaani, ja antimagneettinen. Iholle CARBONOX™ on erittäin miellyttävää ja allergiavapaata, koska materiaali ei sisällä metallia. Takakansi on 316L-kirurginterästä, ja ranneke tekstiilipinnoitettua kumia. Materiaali on lisäksi oivallinen valinta ulkoilmakelloon säänkestävyytensä ansiosta. Kestävyyttä Luminox ICE-SAR Arctic 46 mm 1052-miesten kellolle antaa myös 200 metrin vedenkestävyys. Nuppi on ruuvikiinnitteinen, ja erikoistiiviytensä asiosta kello soveltuu myös laitesukellukseen. Kellotaulua suojaa safiirilasi.

Perinteisen kellonäkymän lisäksi Luminox ICE-SAR Arctic 46 mm 1052-rannekellossa on päivyri sekä 24 tunnin kello kellotaulun sisemmällä kehällä. Vaikeissa olosuhteissa kellon lukemista helpottaa luminoituvat viisarit. Luminox Light Technology (LLT) -luminointitekniikkaa käyttävät mm. Yhdysvaltain rannikkovartiosto ja laivaston erikoisjoukot, ja yhtäjaksoisesti 25 vuotta pimeässä loistavat indeksit ovat väriltään kirkkaan vihreät. Minuutti- ja tuntiviisari sekä klo 12:n indeksi hohtavat oransseina. Kellon runko on 46 mm leveä ja 13 mm paksu. Paino: 73 grammaa. Sveitsiläisille Luminox-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

SKU 56402
Brändi Luminox
Rungon leveys 46 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Muovi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 24mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon paksuus 13
Rannekkeen pituus 150 - 230 mm
Rungon väri Musta
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 200m / 20atm
Takuu 2 vuotta
mpn XL.1052