Luminox Leatherback Sea Turtle Giant 0329.1

Ei varastossa

SKU: 61406

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Luminox Leatherback Sea Turtle Giant 0329.1 -rannekellossa on kestävä CARBONOX™-runko ja kehys. Tämä PU-rannekkeella varustettu sukelluskello on suunniteltu käytettäväksi merellä ja maalla. Kellotaulussa on päivyri ja sitä suojaa kestävä mineraalilasi. Kuten kaikki Luminox-kellot, se on varustettu Luminox Light Technologylla, joka varmistaa, että kellon osoittimet ja indeksit ovat luminoidut jopa 25 vuoden ajan kaikissa olosuhteissa.

Luminox Leatherback Sea Turtle Giant 0329.1 kellon CARBONOX™-runko on kuusi kertaa kevyempää kuin teräs, kolme kertaa kevyempää kuin titaani, ja antimagneettinen. Iholle CARBONOX™ on erittäin miellyttävää ja allergiavapaata, koska materiaali ei sisällä metallia. Rungon leveys on 44 mm ja paksuus 12 mm. Polyuretaanista valmistetun mustan rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 22 mm. Kello kuuluu vesitiiviysluokkaan 100m / 10atm eli se soveltuu pintauintikäyttöön ja snorkkelisukellukseen, mutta ei laitesukellukseen.

Sveitsiläisille Luminox-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

SKU 61406
Brändi Luminox
Rungon leveys 44 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Muovi
Muoto Pyöreä
Ranneke Polyuretaani / Muovi
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon paksuus 12
Rannekkeen pituus 155 - 215 mm
Rungon väri Musta
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 100m / 10atm
Takuu 2 vuotta
mpn XS.0329.1