Luminox MIL Spec Inspired 3351.SET

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 61410
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Luminox MIL Spec Inspired 3351.SET -rannekellon Mil-Spec (lyhenne sanoista Military Specification) viittaa Yhdysvaltain puolustusministeriön sotilasstandardiin. Tämä tarkoittaa, että kellon vedenkestävyys, kestävyys ja yleinen laatu vastaavat Yhdysvaltain puolustusministeriön standardeja. Kuten kaikki Luminox-kellot, se on varustettu Luminox Light Technologylla, joka varmistaa, että kellon osoittimet ja indeksit ovat luminoidut jopa 25 vuoden ajan kaikissa olosuhteissa.

Luminox MIL Spec Inspired 3351.SET kellon CARBONOX™-runko on kuusi kertaa kevyempää kuin teräs, kolme kertaa kevyempää kuin titaani, ja antimagneettinen. Iholle CARBONOX™ on erittäin miellyttävää ja allergiavapaata, koska materiaali ei sisällä metallia. Rungon leveys on 46 mm ja paksuus 14 mm. Kumista valmistetun mustan rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 24 mm. Kello kuuluu vesitiiviysluokkaan on 300 m / 30 atm, joten se soveltuu hyvin esimerkiksi syväsukellukseen ja ammattimaiseen sukelluskäyttöön.

Sveitsiläisille Luminox-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

SKU 61410
Brändi Luminox
Rungon leveys 46 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Muovi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 24mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon paksuus 14
Rannekkeen pituus 155 - 215 mm
Rungon väri Musta
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 300m / 30atm
Takuu 2 vuotta
mpn XL.3351.SET