Luminox Original Navy SEAL 3010.EVO.S

Ei varastossa

SKU: 61418

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Luminox Original Navy SEAL 3010.EVO.S kunnioittaa alkuperäistä Original Navy SEAL 3001 rannekelloa, joka on virallisesti lisensoitu Yhdysvaltain laivastolta ja luotu heidän luvalla. Kellossa on virtalähteenä hienostunut ja erittäin tarkka Swiss Made kvartsiliike. Luminoidut indeksit ovat beigen kellotaulun jokaisessa tuntimerkissä sekä kello 12 yksisuuntaisessa kääntyvässä kehyksessä, joten voit aina nähdä ajan olosuhteista riippumatta.

Luminox Original Navy SEAL 3010.EVO.S kellon CARBONOX™-runko on kuusi kertaa kevyempää kuin teräs, kolme kertaa kevyempää kuin titaani, ja antimagneettinen. Iholle CARBONOX™ on erittäin miellyttävää ja allergiavapaata, koska materiaali ei sisällä metallia. Rungon leveys on 43 mm ja paksuus 13 mm. Kumista valmistetun beigen rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 21 mm. Kello kuuluu vesitiiviysluokkaan 200m / 20atm, joten se on erikoisvesitiivis ja soveltuu laitesukellukseen.

Sveitsiläisille Luminox-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

SKU 61418
Brändi Luminox
Rungon leveys 43 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Muovi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 21mm
Rannekkeen väri Beige
Rungon paksuus 13
Rannekkeen pituus 155 - 215 mm
Rungon väri Musta
Taulun väri Beige
Vesitiiviys 200m / 20atm
Takuu 2 vuotta
mpn XS.3010.EVO.S