Luminox Original Navy Seal Original EVO 3001.EVO.BO

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 386.00 €
Normaalihinta: 455.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 455.00 €

Varastossa (Määrä: 3)

SKU: 50801
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Luminox Original Navy Seal Original EVO 3001.EVO.BO on kunnianosoitus alkuperäiselle Yhdysvaltain SEALs erikoisjoukkojen tilaamalle 3001-mallille. Vuonna 1994 kehitetty malli löytyy tänäkin päivänä monen reserviläisen ja aktiivihenkilöstön käytöstä, ja nyt julkaistava päivitetty Luminox Original Navy Seal Original EVO 3001.EVO.BO malli paitsi kunnioittaa Yhdysvaltain SEALs erikoisjoukkojen sekä Luminoxin yhteistyötä, kelloa on lisäksi päivitetty monilla näyttäville yksityiskohdilla, jotka paitsi näyttävät tyylikkäiltä, myös lisäävät käyttömukavuutta entisestään.

Luminox Original Navy Seal Original EVO 3001.EVO.BO -kellossa on syvän musta värimaailma joka ulottuu myös kellon rannekkeeseen. Taulu on varustettu selkein numeroindeksein ja näyttävyyttä tuo syringe-viisarit. Kellon luminointi on toteutettu hyvin ainutlaatuisella tavalla Luminox Light Technology (LLT)-tekniikkaa käyttäen, ja se takaa hyvän näkyvyyden myös pimeässä. 25 vuotta yhtäjaksoisesti pimeässä loistavat indeksit ovat kaksiväriset. Minuutti- ja tuntiviisari sekä klo 12:n indeksi hohtavat oransseina. Kellon runko on 43 mm leveä ja se on valmistettu Luminoxin lanseeraamasta hiilikuituvahvisteisesta CARBONOX™-materiaalista. Rannekkeena on musta kumiranneke. Mineraalilasin alta kellotaulusta löytyy päivyri kello kolmesta sekä 24 tunnin näyttö. Mallissa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu takakansi. Luminox EVO 3001.EVO.BO -kellon vesitiiviysluokka on 200 m / 20 atm eli se on erikoisvesitiivis (soveltuu laitesukellukseen). Luminox-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

SKU 50801
Brändi Luminox
Rungon leveys 43 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon paksuus 12
Rannekkeen pituus 160 - 225 mm
Rungon väri Musta
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 200m / 20atm
Takuu 2 vuotta
mpn XS.3001.EVO.BO.S