Luminox Pacific Diver 3127M

Ei varastossa

SKU: 61407

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Luminox Pacific Diver 3127M -rannekellossa yhdistyy hieno mustavalkoinen ulkonäkö sekä CARBONOX™-kehys tekee siitä erittäin kestävän. Tämä urheilullinen, mutta myös hienostunut rannekello sopii käytettäväksi missä tahansa tilanteessa. Luminox Pacific Diver 3127M kellotaulu on varustettu päivyrillä, heijastamattomalla safiirilasilla ja Luminox Light Technologylla, joka varmistaa, että kellon osoittimet ja indeksit ovat luminoidut jopa 25 vuoden ajan kaikissa olosuhteissa.

Luminox Pacific Diver 3127M kellon CARBONOX™-kehys on kuusi kertaa kevyempää kuin teräs, kolme kertaa kevyempää kuin titaani, ja antimagneettinen. Iholle CARBONOX™ on erittäin miellyttävää ja allergiavapaata, koska materiaali ei sisällä metallia. 316L kirurginteräksestä valmistetun rungon leveys on 39 mm ja paksuus 12 mm. Kumista valmistetun mustan rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 22 mm. Kello kuuluu vesitiiviysluokkaan 200m / 20atm, joten se on erikoisvesitiivis ja soveltuu laitesukellukseen.

Sveitsiläisille Luminox-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

SKU 61407
Brändi Luminox
Rungon leveys 39 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon paksuus 12
Rannekkeen pituus 160 - 210 mm
Rungon väri Musta
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiviys 200m / 20atm
Takuu 2 vuotta
mpn XS.3127M