Luminox Pacific Diver Chronograph 44 mm 3144

Ei varastossa

SKU: 56406

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Luminox Pacific Diver Chronograph 44 mm 3144 on täysin uusi kellomalli, joka kuuluu Luminox SEA-mallistoon. Luminox Pacific Diver Chronograph 44 mm 3144 kronografikello sopii hänelle, joka etsii monipuolista ja kestävää sveitsiläistä miesten rannekelloa. Luminox Pacific Diver Chronograph 44 mm 3144 kronografikellossa on klassinen muotoilu, joka on helppo yhdistää asuun kuin asuun. Samalla monipuoliset ominaisuudet, sveitsiläinen kvartsikoneisto sekä 200 m vedenkesto takaavat, että tämä kello kestää myös kovemmat olosuhteet. Kellossa on ruostumaton teräsrunko ja ranneke, sekä CARBONOX™-kehä, joka näyttää tyylikkäältä vasten harjattua hopeanväristä runkoa ja ranneketta. Laivastonsininen kellotaulu on varustettu suurin ja helppolukuisin numeroin, jotka on pinnoitettu Luminox Light Technology (LLT)-tekniikkaa käyttäen, mikä takaa hyvän näkyvyyden myös pimeässä. 25 vuotta yhtäjaksoisesti pimeässä loistavat indeksit ovat kaksiväriset. Päivyri löytyy kello neljän kohdalla ja kellon viimeistelee naarmuuntumaton ja heijastamaton safiirilasi sekä kolme erillistä alataulua ajanotolle. Luminox Pacific Diver Chronograph 44 mm 3144 kestää vettä 200 m saakka ja sopii myös snorklaukseen. Sveitsiläisille Luminox-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

SKU 56406
Brändi Luminox
Rungon leveys 44 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 24mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon paksuus 13
Rannekkeen pituus 160 - 210 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Sininen
Vesitiiviys 200m / 20atm
Takuu 2 vuotta
mpn XS.3144