Luminox Pacific Driver Chronograph 3143.1 Limited Edition

Ei varastossa

SKU: 61412

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Luminox Pacific Driver Chronograph 3143.1 Limited Edition -kronografikellossa on kestävä CARBONOX™-kehys ja 316L ruostumattomasta kirurginteräksestä valmistettu runko yhdistettynä vaaleansiniseen kumirannekkeeseen. Heijastamattomassa kellotaulussa safiirilasin alla on päivyri sekä kolme alataulua päivämäärän ja ajanoton seuraamista varten. Rungon kääntöpuolella on kaiverrettu Bear Gryllsin sanonta "Every Second Counts". Kumiranneke on vaihdettavissa minkä tahansa Luminox-kokoelman 24 mm:n rannekkeen kanssa.

Luminox Pacific Driver Chronograph 3143.1 Limited Edition kellon CARBONOX™-kehys on kuusi kertaa kevyempää kuin teräs, kolme kertaa kevyempää kuin titaani, ja antimagneettinen. Iholle CARBONOX™ on erittäin miellyttävää ja allergiavapaata, koska materiaali ei sisällä metallia. 316L kirurginteräksestä valmistetun rungon leveys on 44 mm ja paksuus 12 mm. Kello kuuluu vesitiiviysluokkaan 200m / 20atm, joten se on erikoisvesitiivis ja soveltuu laitesukellukseen.

Sveitsiläisille Luminox-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

SKU 61412
Brändi Luminox
Rungon leveys 44 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 24mm
Rannekkeen väri Vaaleansininen
Rungon paksuus 12
Rannekkeen pituus 160 - 210 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiviys 200m / 20atm
Takuu 2 vuotta
mpn XS.3143.1