Michael Kors MK4269 rannekello

d:Tyylikäs naisten Michael Kors MK4269 rannekello punakullan värisellä kellotaululla. Kellon runko on leveydeltään 38mm ja paksuudeltaan 15mm. Sen ruostumattomasta teräksestä ja asetaatista valmistetun ketjurannekkeen leveys on 24mm ja sen pituus on säädettävissä kotikonstein. Laadukkaille Michael Kors kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa postikuluitta.Rannekellon malli: Michael Kors Mid-Size Rose Golden/Horn Acetate Runway Twist Watch Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tekstityyli:Tekstaus Kauno Vanessa  

Sku: 7858

;
305,00 €
    • Michael Kors MK4269 rannekello on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Michael Kors MK4269 rannekello

Michael Kors MK4269 rannekello

Tuotekoodi: 7858

Michael Kors MK4269 rannekello 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

305,00 €

Tuotekuvaus

Tyylikäs naisten Michael Kors MK4269 rannekello punakullan värisellä kellotaululla. Kellon runko on leveydeltään 38mm ja paksuudeltaan 15mm. Sen ruostumattomasta teräksestä ja asetaatista valmistetun ketjurannekkeen leveys on 24mm ja sen pituus on säädettävissä kotikonstein. Laadukkaille Michael Kors kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa postikuluitta.

Rannekellon malli: Michael Kors Mid-Size Rose Golden/Horn Acetate Runway Twist Watch

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaus
Kauno
Vanessa

 

Tekniset tiedot

Tuotenumero 7858
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 38 mm
Taulun väri Punakulta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Multifunction, Päivyri
Rungon väri Punakulta
Väri Punakulta, Ruskea
Takuu 2 vuotta
mpn MK4269

Pieni hetki