Michael Kors MK5625

d:Muodikas naisten Michael Kors MK5625 rannekello. Kellon runko on leveydeltään 36mm ja paksuudeltaan 11mm. Sen rannekkeen leveys on 18mm. Kellossa viikonpäivänäyttö, päivyri sekä 24h näyttö. Taulu vaaleaa helmiäsväriä. Laadukkaille Michael Kors kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.  Voimme kaivertaa ilmaiseksi kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tekstityyli: Tekstaus Kauno Vanessa

Sku: 5243

;
275,00 €
    • Michael Kors MK5625 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Michael Kors MK5625

Michael Kors MK5625

Tuotekoodi: 5243

Michael Kors MK5625 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

275,00 €

Tuotekuvaus

Muodikas naisten Michael Kors MK5625 rannekello. Kellon runko on leveydeltään 36mm ja paksuudeltaan 11mm. Sen rannekkeen leveys on 18mm. Kellossa viikonpäivänäyttö, päivyri sekä 24h näyttö. Taulu vaaleaa helmiäsväriä. Laadukkaille Michael Kors kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.

 Voimme kaivertaa ilmaiseksi kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaus
Kauno
Vanessa

Tekniset tiedot

Tuotenumero 5243
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kovamuovi
Rannekkeen väri Muut värit
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Multifunction, Päivyri
Rungon väri Muut värit
Väri Helmiäinen
Takuu 2 vuotta
mpn MK5625

Pieni hetki