Michael Kors MK8077 Runway

d:Michael Kors kellomalliston kiistaton kestosuosikki, tyylikäs Michael Kors MK8077 rannekello. Michael Kors MK8077 on todella tyylikäs ja sopii kaikkiin tilanteisiin. Voit käyttää sitä töissä, arjen tiimellyksessä ja juhlissa. Voit olla varma että kellosi huomataan, missä ikinä liikutkin. Olet varmasti huomannut, että MK8077 on useiden bloggareiden suosikkikello. Tämän upean kellon kultaiseksi pinnoitettu runko on leveydeltään 44mm ja paksuudeltaan 15mm. Sen kullanhohtoisena säihkyvän rannekkeen leveys on 24mm. Tuotteen nimi on kokonaisuudessaan Michael Kors MK8077 Runway Oversized Gold-Tone Stainless Steel. Laadukkaille Michael Kors kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tekstityyli:TekstatenKaunollaVanessa 

Sku: 3902

;
319,00 €
    • Michael Kors MK8077 Runway on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Michael Kors MK8077 Runway

Michael Kors MK8077 Runway

Tuotekoodi: 3902

Michael Kors MK8077 Runway 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

319,00 €

Tuotekuvaus

Michael Kors kellomalliston kiistaton kestosuosikki, tyylikäs Michael Kors MK8077 rannekello. Michael Kors MK8077 on todella tyylikäs ja sopii kaikkiin tilanteisiin. Voit käyttää sitä töissä, arjen tiimellyksessä ja juhlissa. Voit olla varma että kellosi huomataan, missä ikinä liikutkin. Olet varmasti huomannut, että MK8077 on useiden bloggareiden suosikkikello. Tämän upean kellon kultaiseksi pinnoitettu runko on leveydeltään 44mm ja paksuudeltaan 15mm. Sen kullanhohtoisena säihkyvän rannekkeen leveys on 24mm. Tuotteen nimi on kokonaisuudessaan Michael Kors MK8077 Runway Oversized Gold-Tone Stainless Steel. Laadukkaille Michael Kors kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaten
Kaunolla
Vanessa

 

Tekniset tiedot

Tuotenumero 3902
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Kulta
Rungon leveys 44 mm
Taulun väri Kulta
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Kulta
Väri Kulta
Takuu 2 vuotta
mpn MK8077

Pieni hetki